Tyra Banksin uusi räväkkä hiustyyli: Huippumalli nuoreni vuosia!

Huippumallien metsästäjä Tyra Banks on ominut uuden pirteän hiustyylin. Jo pelkän kampauksen muuttaminen voi näemmä karistaa vuosia kasvoilta: huippumalli näyttää heti nuorekkaammalta ja huomattavasti elinvoimaisemmalta.

Huippumalli haussa -juontaja ja itsekin supermallina toiminut Tyra Banks, 39, on piristänyt lookiaan uudella virtaviivaisella hiustyylillä. Hiuksensa astetta vaaleammaksi värjännyt ja muodikkaan otsatukan leikkauttanut malli näyttää huomattavasti nuorekkaammalta, kiitos uuden kampauksensa. Punaisella matolla edustaneen Banksin suoristetut hiukset, verenpunaiset huulet ja näyttävät silmärajaukset loivat mielikuvan mystisestä Kleopatrasta.

Tyra Banksilla on nähty mitä erilaisempia hiustyylejä vuosien varrella: huippumallilla on ollut suorat ja käkkärät, lyhyet ja pitkät, rastat, punaiset, lähes harmaat, ruskeat ja raidoitetut hiukset. Myös uusin hiustyyli näyttää istuvan loistavasti huippumallin kasvonpiirteisiin.

Mitä mieltä sinä olet Tyra Banksin uudesta hiuslookista?


AVA on myös Twitterissä!Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myösFacebookissa!


Lisää hiusvinkkejä?


Lue lisää Tyra Banksin painon jojoilusta:


AVA / Katri Koskinen

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja