Mainos

Työtoveri muistelee pizzakeisaria lämmöllä: ”Hän oli isähahmo”

Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen kertoo, että edesmennyt Rabbe Grönblom oli tietynlainen isähahmo useille Kotipizzan yrittäjille ja työntekijöille.

Kotipizzan lähes 40 vuotta sitten perustanut, pizzakeisariksikin nimetty Rabbe Grönblom kuoli viime yönä vakavan sairauden seurauksena. Tervanen kertoo uutisen olleen raskas niin hänelle henkilökohtaisesti kuin monelle muullekin vuosia Grönblomin kanssa työskennelleelle.

Tervanen kuvailee Grönblomia ”valtavaksi yrittäjähahmoksi”, jonka ”elämäntyö suomalaisen yrittäjyyden puolesta, ei tule koskaan unohtumaan”.

– Olen oppinut häneltä niin paljon. Hänellä oli palava into yrittämiseen, mitä hän pystyi tartuttamaan myös muihin. Erityisesti olen oppinut häneltä periksiantamattomuutta, mistä olen ikuisesti kiitollinen, kymmenisen vuotta Grönblomin tuntenut Kotipizzan nykyinen toimitusjohtaja sanoo.

Työ elämää suurempi

Grönblom perusti elämänsä aikana Kotipizzan lisäksi muun muassa Rax-pitseriat, Omenahotellit sekä merenkäyntiin keskittyvän RG Line -varustamon. Työtoverinsa mukaan edesmennyt pizzakeisari suhtautui työhön elämää suurempana asiana.

– Hänelle yrittäminen oli kaikki kaikessa. Se on näkynyt muun muassa siinä, että hän on tuonut monia uusia juttuja Suomeen, kuten Kotipizzakin aikanaan oli. Hän loi ympärilleen rohkeutta kohdata uusia asioita ja suhtautua uusiin asioihin ennakkoluulottomasti, Tervanen sanoo.

Nykyinen toimitusjohtaja haluaisi, että kaikki suomalaiset ottaisivat oppia Grönblomin asenteesta.

–Tämmöisessä ajassa, missä Suomikin nyt on, kaikkien kannattaisi muistaa Rabben opit.

Tervanen lähettää lämpimät suruvalittelut Grönblomin perheelle ja omaisille koko Kotipizzan väen puolesta.

– Rabbe oli meille sellainen isähahmomainen esikuva, monin tavoin tärkeä ihminen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.