Tylyn nyrkiniskun kohteeksi joutunut NHL-puolustaja vakuuttaa: "Tilit tasataan myöhemmin"

Montreal Canadiensin Max Domin halpamaisen nyrkiniskun kohteeksi joutunut Floridan Aaron Ekblad lupaa, että kaksikko tasaa tilinsä kauden aikana.

Domi löi Ekbladia yllättäen nyrkillä kasvoihin kesken harjoitusottelun, vaikka Ekblad oli selvästi haluton tappeluun. Domille tuomittiin tilanteesta ottelurangaistus. Domille annettiin myös koko jäljellä olevan harjoituskauden kestävä pelikielto. Ekbladin mukaan rangaistuksen olisi pitänyt olla kovempi.

– En halua kommentoida liikaa liigan päätöstä, mutta minusta se on väärin, Ekblad kommentoi pelikieltoa Floridan verkkosivuilla.

Ekblad jätti ottelun kesken hyökkäyksen jälkeen. 22-vuotias puolustajamursi tilanteessa nenänsä ja sai mustan silmän. Ekblad lupaa, että Domi saa vastata vielä teoistaan, mutta tilien tasaamisen aika ei ole vielä.

– Näytti siltä, että Max oli turhautunut, sillä hän ei saanut ottelussa juuri mitään aikaan. Hänen tekonsa oli tyhmä, mutta loppujen lopuksi se on jääkiekkoa. Tilit tullaan tasaamaan myöhemmin, Ekblad vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat