Tylsistyttääkö pitkä parisuhde? Näin herätät kipinän uudelleen

Ihmissuhde arkipäiväistyy helposti niin, että mies ja nainen alkavat muistuttaa rakastavaisten sijaan kämppäkavereita. Lue kuinka säilyttää suhde tuoreen tuntuisena silloinkin, kun parisuhde on kestänyt vuosia.

Näillä vinkeillä parisuhteesi tuntuu ihanan tuoreelta silloinkin, kun olette olleet yhdessä vuosikausia.

Harrastakaa yhdessä

Ota osaa poikaystäväsi harrastukseen. Tehkää yhdessä harrastamisesta mukavaa yhdessäoloa, vaikka et erityisemmin pitäisikään jalkapallosta, shakinpeluusta tai skeittaamisesta. Osallistumisellasi osoitat, että välität hänestä todella - jopa silloin, kun haluaisit mieluummin katsoa saippuaoopperaa televisiosta.

Pidä yllä rutiineja

Vaikka spontaanius on ihanaa, viikkorutiinien ylläpitäminen pitää suhdetta yllä. Esimerkiksi yhteinen viikoittainen pyykkäysvuoro voi olla mukava tapa viettää aikaa yhdessä.

Seksikkäät tekstiviestit

Seksikkäät tekstiviestit ovat pitkän parisuhteen piristys. Tuhmilla tekstiviesteillä vinkkaat helposti poikaystävällesi, mitä haluat hänen sinulle tekevän. Näin säästytte myös turhalta puhumiselta makuuhuoneen puolella.

Keskustele

Keskusteleminen voi olla palkitsevampaa kuin kuvittelet. Jättäkää kännykät, iPodit ja kannettavat tietokoneet hetkeksi rauhaan ja keskittykää siihen, mitä toisella on sanottavanaan. Älä oleta, että tunnet puolisosi täydellisesti vain, koska olette olleet pitkään yhdessä.

Lähtekää retkelle

Viikonloppuretki yhdessä voi olla mahtava tapa herätellä kipinää, jollaista tunsitte aivan suhteenne alkuaikoina.

Pitäkää riitapäivä

Kyllä, luit oikein. Esimerkiksi kerran kuussa pidettävä riitapäivä on tarkoitettu niistä asioista keskustelulle, joista ette pääse muuten sopuun. Yrittäkää pitää rauha maassa muina päivinä. Älkää toki lakaisko asioita maton alle, sillä riitapäivänä teillä on mahdollisuus päästää mölyt mahasta.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: collegecandy.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja