Twitterissä vitsaillaan herttuatar Meghanin saapuneen kruunajaisiin valeasussa – katso kuva

Kuningas Charlesin kruunajaisten ympärillä kuohuu – jääkö historiallinen tapahtuma perheriitojen varjoon? 6:46
MTV Uutiset Livessä arvioitiin aikaisemmin, jäävätkö historialliset kruunajaiset perheriitojen varjoon

Twitterissä on revitty myös huumoria kuningas Charlesin kruunajaisista.

Kuningas Charlesin ja kuningatar Camillan kruunajaisia vietettiin edellisviikonloppuna Isossa-Britanniassa. Itse kruunaaminen tapahtui Westminster Abbey -kirkossa, jossa historiallista seremoniaa oli seuraamassa parituhatpäinen yleisö.

Huhtikuun puolivälin tienoilla Buckinghamin palatsi ilmoitti prinssi Harryn osallistuvan isänsä kruunajaisiin. Samaan hengenvetoon tiedotettiin, että Harryn puoliso herttuatar Meghan jää Yhdysvaltoihin parin lasten Archien ja Lilibetin kanssa, eikä näin ollen osallistu tilaisuuteen.

Nyt Twitterissä on kuitenkin heitetty vitsiä siitä, että Meghan olisi osallistunut kruunajaistilaisuuteen valeasussa. Vitsin murjaissut Twitter-käyttäjä jakoi kuvan kruunajaiskirkossa istuneesta, viiksi- ja silmälasipäisestä vaaleatukkaisesta mieshenkilöstä. Kuvan yhteyteen on kirjoitettu naseva teksti.

– Megan, et onnistu huijaamaan meitä…, twiitissä kirjoitetaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Twiitti on kirvoittanut huvittuneita ja huvittavia vastauksia.

– Odottakaapa vain, kun monijuomaliemi-loitsu hälvenee, yksi sanailee viitaten Harry Potter -kirjoista ja elokuvista tuttuun liemeen, jonka avulla voi muuttua hetkellisesti toiseksi henkilöksi.

– Vuoden twiitti, toinen julistaa.

Todellisuudessa kuvassa komeilee walesilainen muusikko ja säveltäjä Karl Jenkins, jonka tuotantoa kuultiin kruunajaisseremoniassa. Hän kertoi taannoin BBC:lle olevansa otettu saadessaan olla osana tärkeää päivää.


Lue myös:

    Uusimmat