Twitter uudistuu: pyrkii korostamaan uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia

Twitter-sovellukset uudistuvat ja muutoksien tavoitteena on korostaa uutisia sekä ajankohtaisia tapahtumia. Myös Twitterin ulkoasu muuttuu, vaikka perusasiat pysyvät pitkälti muuttumattomina. Muutoksista Twitter kertoo blogissaan.

Aikajana tulee muuttumaan seuraavien kuukausien aikana. Jatkossa Twitterin aikajanalle ilmestyy käyttäjälle suunnattuja uutisia suosituimpien twiittien kera. Uusien asioiden ja seurattavien tilien löytämisestä Twitter tekee myös selkeämpää, kun Explore-osiossa pyritään näyttämään käyttäjälle sopivia uutisia ja twiittejä niiden sisältömuodosta riippumatta.

Twitter aikoo myös lähettää aiempaa enemmän ilmoituksia käyttäjille. Twitter saattaa ilmoittaa tärkeistä uutisista tai twiiteistä, johon omat seuratut ovat reagoineet laajemmin. Ilmoitukset voi luonnollisesti halutessaan kytkeä pois päältä.

Hetket-osio on Twitterissä pikku hiljaa kasvattanut suosiotaan. Hetket-osio on tähän asti toiminut vaakatasossa, mutta Twitterin testien perusteella käyttäjät pitivät enemmän pystysuunnassa toimivasta Hetket-osiosta. Hetket-osio muuttuu pystysuuntaiseksi lähiaikoina.

Twitter ottaa huomioon myös suositut Jalkapallon MM-kisat, jotka alkavat tänään. Twitterin World Cup -sivulla voi seurata pelien tapahtumia ja tilannetta tulospalvelun, twiittien ja videoiden avulla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja