Twin Peaks -tunnusmusiikin säveltäjä Angelo Badalamenti on kuollut

Säveltäjä Angelo Badalamenti oli kuollessaan 85-vuotias.

Twin Peaks -sarjan tunnussävelestä sekä muusta sarjan musiikista tunnettu säveltäjä Angelo Badalamenti on kuollut 85-vuotiaana sunnuntaina 11. joulukuuta. Hänen sukulaistyttönsä kertoi The Hollywood Reporterille, että Badalamenti kuoli luonnollisista syistä perheensä ympäröimänä.

Asiasta kertoi myös hänen sukulaispoikansa Instagramissa 12. joulukuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Isosetäni Angelo Badalamenti on ylittänyt rajan toiselle olemassaolon puolelle. Pysyi uskollisena juurilleen ja perheelleen, ei koskaan lähtenyt North Jerseystä Los Angelesin takia. Puhumattakaan tavallisista, mutta hänen tajunnanräjäyttävistä tosielämän tarinoistaan, jotka eivät koskaan loppuneet. Moni jäi kaipaamaan häntä, sukulaispoika kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Badalamenti sävelsi musiikkia myös Blue Velvet - ja Mulholland Drive -elokuviin, jotka elokuvaohjaaja David Lynch on ohjannut ja käsikirjoittanut. Lynch kuvaili L.A. Timesille vuonna 1990 Badalamentin ja hänen yhteistyötä.

– Osa elämäni onnellisimmista hetkistä oli, kun työskentelin Angelon kanssa. Hänellä on suuri sydän, ja hän salli minun tulla maailmaansa ja tehdä yhteistyötä musiikin parissa, Lynch kertoi tuolloin.

Badalamenti oli kotoisin New Yorkista. Hän teki musiikkia elinaikanaan myös David BowienPaul McCartneyn ja LL Cool J:n kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat