Twerkkausta, saamelaista räppiä ja nunchakua... Heidät nähdään Talentin toisessa jaksossa!

1:51
Katso Tinze Twerkers -tanssiryhmän vauhdikas esitys!

Talent Suomen toinen esikarsintajakso nähdään sunnuntaina 14.2. Heidät nähdään toisessa jaksossa!

Talent Suomen toisessa koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Talent Suomen toisessa jaksossa tuomaristo pääsee todistamaan todella erilaisia talentteja sympaattisesta kana-agilitystä upeisiin merenneitoihin sekä hodareiden kilpasyömisestä didgeridoon soittoon. Mukana myös nunchakun EM-voittaja, joka tekee temppuja Bruce Leen tyyliin sekä vauhdikas twerkkaajaryhmä.

Tinze Twerkers

Kahdeksan hengen Tinze Twerkers -tanssiryhmän tulee Tampereelta. Tanssi on ryhmän jäsenille pääasiassa harrastus, mutta osa myös opettaa sitä tällä hetkellä työkseen. Porukasta löytyy tanssiammattilaisten lisäksi myös muun muassa yrittäjää, lääkäriä ja sairaanhoitajaopiskelijaa. 

Tinze Twerkers muodostui Tia Maria Sokan, eli Tinzen, opissa ja nykyään Tinze toimii Tinze Twerkersin valmentajana. Ryhmä on perustettu vuonna 2015, ja se on Suomen ensimmäinen esiintyvä ja kisaava twerk-tanssiryhmä. 

Tatu Kalliomäki

Alun perin Forssasta kotoisin oleva 27-vuotias Tatu asuu Turussa. Tatu on valmistunut tuotantotalouden insinööriksi, mutta tulee esittämään Talentin lavalle nunchaku freestyleä. Lajissa heilutellaan nivelnuijaa ja sillä tehdään erilaisia temppuja Bruce Leen ninjatyyliin.

Mihkku Laiti

Utsjokelainen Mihkku Laiti on 18-vuotias lukiolainen, joka räppää saameksi. Poromiehen ja esiintyvän taiteilijan poika on aiemmin joikannut, mutta nykyisin räppi tuntuu luontevammalta esiintymismuodolta.

Julius Rantala

Julius yhdistelee musiikissaan vanhoja perinnesoittimia uusiin innovaatioihin. Vuonna 2008 Julius kuuli didgeridoo-soitinta ensimmäistä kertaa, ja kiinnostui sen kautta muista erikoisimmista soittimista. 

Janne VS. Food

47-vuotias Askolassa vaimonsa kanssa asuva Janne Mäkitaipale tulee kilpasyömään hot dogeja. Viime syksynä hän katseli Youtube-videoita, joista bongasi Jesse Pynnösen, ainoan suomalaisen kilpasyöjän videoita. Jesse on kisannut USAssa asti, ja Jannea kiehtoi laji ja sen tunnettavuuden lisääminen myös Suomessa. 

Käsikelloyhtye Vivo

Vuonna 2015 perustettu kuopiolainen Käsikelloyhtye Vivo koostuu yhdeksästä jäsenestä. Käsikellojen soittaminen on harvinainen laji Suomessa, sillä orkestereita on vain viisi. 

Kot Kot -kanala 

Järvenpäästä tulevat 12-vuotiaat kaverukset Verna, Essi ja Aava sekä Aavan 10-vuotias pikkusisko Taika harrastavat yhdessä kana-agilityä. Aava ja Taika saivat kolme kuukautta sitten kaksi kanaa, joiden kanssa kaverukset ryhtyivät heti harjoittelemaan temppuja. 

Neena Kokko

14-vuotias Neena Kokko on kotoisin Savonlinnasta ja asuu siellä vanhempiensa sekä viiden sisaruksen kanssa. Neena on laulanut ihan pienestä asti, ja tulee nyt Talentiin esittämään kappaleen Say Something

Freestyle Street Athletes

Tomi Vuorinen, Mikko Laitinen ja Benjamin Lundberg tulevat edustamaan street workout -lajia Talentiin. Voimistelun tyylinen kehonpainoharjoittelupohjainen street workout on laji, jossa tehdään erilaisia painovoimaa uhmaavia liikkeitä showmeiningillä. 

3Fins Diving -merenneitoryhmä

Johanna, Anni ja Maija tulevat Helsingistä esittämään Talentiin vedenalaisen esityksen. Heidän ryhmänsä nimi on 3Fins diving, 3 merenneitoa, jotka kantavat merenneitonimiä Harmony, Riia ja Meleda. Merenneitojen esitys sisältää taikaa, mystiikkaa, stuntteja ja loppu onkin salaisuus.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja