Heviä harmonikalla, skeittaava koira ja upeita lauluesityksiä – heidät nähdään Talentin viidennessä jaksossa!

1:58
Katso videolta, Heinähattu-roolista tutun Emily Shipwayn upea lauluesitys!

Talent Suomen viides esikarsintajakso nähdään sunnuntaina 7.3. 

Talent Suomen viidennessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Kykykilpailussa on jäljellä vielä yksi nauhoitettu esikarsintajakso, jonka jälkeen sunnuntaina 21.3. alkaen käynnistyy jännittävä kolmen suoran lähetyksen semifinaalivaihe.

Semifinaaleissa innokkaat esiintyjät pääsevät säväyttämään suorassa lähetyksessä Hämeenlinnan Verkatehtaalla Talent Suomi -tuomariston osaamisellaan. Kustakin semifinaalista katsojat äänestävät finaaliin kaksi esitystä ja tuomarit yhden. Jännittävässä finaalissa nähdään yhdeksän esitystä.

Sergei Repin – HEVIÄ HARMONIKALLA

48-vuotias Sergei Repin työskentelee Keravan musiikkiopistolla harmonikansoiton opettajana ja asuu kahdestaan 6-vuotiaan poikansa kanssa Tuusulassa.

Keravan musiikkiopistolla opettaessaan Sergei kuuli muutamalta oppilaaltaan, että klassisen musiikin sijaan heitä kiinnostaisi soittaa vaikkapa Red Hot Chili Peppersia tai Metallicaa. Sergei sovitti sitten muun muassa kyseisten bändien kappaleita, ja kun oppilaat myöhemmin erkaantuivat omille teilleen, jatkoi Sergei yksin hevi- ja rockmusiikin soittamista harmonikalla. Vuodesta 2016 lähtien Sergei on esittänyt harmonikalla raskaampaa musiikkia.

Päiväkirja-Irja / Risto Järvinen – PÄIVÄKIRJAKLUBI

Vantaalla asuva Risto Järvinen on toiminut viimeiset 17 vuotta freelancer stand up -koomikkona. Risto oli tehnyt stand upia kymmenisen vuotta, kun hän keksi perustaa Päiväkirjaklubin vuonna 2014. Heti ensimmäinen Päiväkirjaklubi Korjaamolla oli suuri menestys ja tilaisuus oli loppuunmyyty. Nyt Risto on kiertänyt Päiväkirjaklubillaan ympäri Suomen.

Pinja Latvajärvi – TAEKWONDO

11-vuotias Pinja asuu Porvoossa perheensä kanssa. Viidennellä luokalla olevan Pinjan lempiaine on äidinkieli ja isona hän tahtoisi olla eläinlääkäri. Vapaa-ajallaan Pinja nauttii taekwondosta, jonka liikesarjoja hän tulee Talentiin esittämään pikkuveljensä avustuksella. 

Minna & Riku Freestyle Finland – FREESTYLE JALKAPALLO

27-vuotias Riku sekä 39-vuotias Minna asuvat molemmat pääkaupunkiseudulla. Päätöidensä ohessa Riku on harrastanut freestyle-jalkapalloa jo 13 vuotta, ja on pisimpään Suomessa lajia harrastanut henkilö. Minna puolestaan on aloittanut lajin vasta 34-vuotiaana. Vuoden 2017 MM-kisoista hän sai suuren kipinän treenata enemmän. 

Minna & Rambo Staffi – SKEITTAAVA KOIRA

Tampereella asuva, mutta Seinäjoelta kotoisin oleva Minna Talvitie ja kahdeksanvuotias staffordshirenbullterrieri Rambo ovat esittäneet skeittausohjelmanumeroita vuodesta 2015 asti. Esiintymisestä on tullut pikkuhiljaa Minnalle toinen työ lasten ohjaajan toimen kylkeen. 

Innostus opettaa Rambolle skeittausta lähti Amerikan hauskimmat kotivideot -ohjelmasta, jossa Minna näki skeittaavan amerikanbulldogin. Rambo oli tykännyt tehdä temppuja pennusta asti, ja kun Rambo osoitti innostusta skeittaajia ja skeittilautoja kohtaan, oli päätös uudesta harrastuksesta tehty. Minnalla itsellä ei ole skeittaustaustaa, mutta hän on koko elämänsä koirien kanssa eläneenä tottunut kouluttamaan niitä. Kolmen kuukauden aktiivisella harjoittelulla nopeasti oppiva Rambo osasi skeitata.

Johanna & Mika – AKROJOOGA

35-vuotias Johanna Kellomäki on Kolumbiasta 3-vuotiaana Joensuuhun adoptoitu nykyinen turkulainen. Hän asuu yhdessä avomiehensä ja 8-vuotiaan tyttärensä kanssa. Johanna valmistui tanssijaksi 2007 ja sirkusartistiksi 2009, ja tekee nykyään töitä molempien lajien parissa. Näitten lisäksi hän ohjaa akrojoogaa. 

Akrojoogan Johanna löysi ollessaan vaihto-oppilaana Ranskassa, jossa hän hän rakastui lajin monipuolisuuden lisäksi sen ihmislähtöiseen ja kehonhuollolliseen puoleen. Mika tutustui lajiin ensimmäisen kerran Johannan tunnilla, ja jo puoli vuotta myöhemmin he esiintyivät yhdessä.

Jere Sivonen – DRAQ

Helsingissä ja on tehnyt päätyönään drag-showta jo viiden vuoden ajan. 

Jere muistaa kulkeneensa äitinsä korkokengissä jo neljävuotiaana. Samana vuonna hän näki tv:ssä drag-artisti Mega-Paulan, ja innostui tämän showsta niin, että ymmärsi löytäneensä oman juttunsa.

Family – PERHEBÄNDI

Espoosta Talentiin saapuvaan perhebändi Familyyn kuuluu vanhempien Erikan ja Apan lisäksi lapset Mimosa, 13, Jemina, 11, ja Nooa, 8.  Perheellä on yhteinen bändi, jonka kanssa he ovat musisoineet noin kaksi vuotta. Jokaisella on oma roolinsa bändissä: Mimosa on vahva soul-laulaja, jota vanhemmat kuvailevat perheen omaksi Aretha Frankliniksi, Jeminalla on heleä ja herkkä lauluääni, Nooa soittaa rumpuja ja djembeä, Apa soittaa pianoa ja laulaa, ja Erika laulaa. 

Emily Shipway – LAULAJA

12-vuotias Emily asuu Lempäälässä. Perheeseen kuuluu äiti, isä, isosisko, isoveli ja Isla-koira. Emily harrastaa teatteria ja leipomista. Emily on aina pitänyt laulamisesta ja kuunnellut vierestä isoveljensä räppäämistä. Laulaminen tuntuu hänestä kivalta, mutta yleisön edessä laulaminen jännittää vielä. Yleisölle Emily on tullut tutuksi myös Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan Heinähattuna.

Eetu Ukkola – PARKOUR

Eetu Ukkola on Mäntsälästä ponnistava nuori perheenisä. Parkourin Eetu aloitti syksyllä 2013, kun hän näki hienon parkourvideon netissä, ja sai siitä kimmokkeen treenamiseen. Yksi lajin hienouksista on, että voi harrastaa ulkona missä vain sään salliessa. Talvikauttakin varten treenihalleja löytyy ympäri Suomea. Eetu parkouraa ensisijaisesti itsensä vuoksi, sillä hän haluaa saada omasta kehostaan kaiken mahdollisen irti. Eetun mukaan parkour on paljon vähemmän loukkaantumisaltis laji, kuin esimerkiksi jalkapallo, sillä parkourissa kaatumista ja maahan tuloa oikein harjoitellaan erityisen paljon. Eetun perhe ja saksalainen puoliso tukevat harrastuksessa.

Duo Volante – RULLALUISTINAKROBATIA

Pääkaupunkiseudulla asuvat 22-vuotias Ronja ja 23-vuotias Victor ovat molemmat sirkusartisteja, jotka esiintyvät yhdessä Duo Volante -nimellä. Talenttiin he tulevat esittämään rullaluistinakrobatiaa. 

Victor aloitti sirkuksen harrastuksena 16-vuotiaana ja päätti, että tämä on hänen tulevaisuuden ammattinsa. Ronja puolestaan harrasti nuorempana telinevoimistelua, mutta ryhmä lopetettua hän päätyi kokeilemaan sirkusta – ja jäi sille tielle.

Daria Sevastianova – TANSSIJA

28-vuotias tanssistudioyrittäjä Daria on kotoisin Venäjältä, mutta muutti Suomeen 14 vuotta sitten. Darian tanssityylit ovat Heels ja Strip Plastic. Strip Plastic on kehitetty Venäjällä. Nimestään huolimatta tyylilaji ei sisällä vaatteiden poisottoa, ja Daria haluaakin näyttää sen olevan taidetta ja tanssilaji siinä missä muutkin. Korkokengät ja akrobatia tekevät lajista fyysisesti todella vaativan.

Dance Infinity – AKROTANSSI

Dance Infinity on akrotanssiryhmä Hollolasta. Akrotanssi sisältää tanssia, temppuja ja hurjia nostoja. Ryhmän valmentaja Melissa on perustanut ryhmän ja valmentaa täysin vapaaehtoistyönä, sillä kaikilla ei välttämättä ole resursseja ja madollisuutta harrastaa kilparyhmissä. Ryhmän tavoite Talentissa on pitää kivaa ja saada ihana kokemus. Dance Infinity toivoo, että laji yleistyisi Suomessa ja he haluavatkin rohkaista katsojia kokeilemaan lajia iästä riippumatta. 

Aatu & Jari – TAIKUUS

Aatu ja Jari ovat alun perin molemmat Kouvolasta, mutta Aatu asuu nykyään Tampereella. Aatu ja Jari tutustuivat toisiinsa musiikkiluokalla yläasteella. Molemmat olivat jo pienestä pitäen olleet kiinnostuneet taikuudesta, mutta yhdessä kaksikko alkoi tehdä temppuja noin 16-vuotiaana. Talent-temppu on Jarin käsialaa: ohjelmassa on nähty aiemmin taikuutta ja mentalismia, mutta miehet halusivat yhdistää nämä joksikin ennennäkemättömäksi.


Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja