TV-sarjojen kaikkien aikojen kaameimmat isät – esittelyssä 10 julmaa pahista

Sunnuntaina vietetään isänpäivää, mutta millaisia isiä löytyy tv-maailmasta? Listasimme TV Guiden inspiroimana televisiomaailman pahimpia isähahmoja. 

TV Guide esittelee nettisivujensa jutussaan tv-maailman karmeimmat isät. Kokosimme heistä 10 yhteen. Taitaa oman isän käytös ollakin täysin normaalia näihin hirviöihin verrattuna.

1. Veronica Mars -sarjan Aaron Echolls

Harry Hamlin näytteli Veronica Mars -sarjassa Aaron Echollsia. Aaron olikin sarjassa julmaa julmempi, kammottava isä. Aaron ei ainoastaan hakannut poikaansa, vaan hän myös viritteli suhteen poikansa tyttöystävän kanssa. Lopuksi isä vielä tappoi poikansa tyttöystävän. Kun pojan uusi tyttöystävä meinasi antaa Aaronin ilmi, tappoi isä myös hänet.

2. Arrow-sarjan Malcolm Merlyn

John Barrowman nähtiin Arrow-sarjassa Malcolm Merlynin roolissa. Malcolm petti molemmat lapsensa. Malcolmin poika kuoli taistelussa, jossa Malcolm yritti tuhota Gladesin kostaakseen vaimonsa murhan. Lisäksi hän pakotti Thea-tyttärensä murhaamaan ystävänsä Sara Lancen.

3. The O.C. -sarjan Jimmy Cooper

Tate Donovanin näyttelemä Jimmy tarkoitti hyvää, mutta huonot sijoitukset, asiakkailta varastaminen eivät varsinaisesti saaneet miestä hyvään valoon. 

4. Breaking Bad -sarjan Walter White

Bryan Carnstonin esittämä Walter White väitti pitkään tekevänsä kaikkensa perheensä eteen. Niin hän varmasti aluksi tekikin, mutta lopulta mies mieltyi pahiksen rooliin. Valitettavasti, tämä vaaransi lopulta koko perheen hengen ja lopulta mies menettikin kaiken.

5. Kosto-sarjan Conrad Grayson

Vaikka asiaa miten pyörittelisi, on Henry Czernyn esittämä Conrad Grayson paha mies. Grayson opetti lapsiaan arvostamaan rahaa ja valtaa yli kaiken. Lisäksi mies oli vastuussa traagisesta lento-onnettomuudesta, jossa kuoli satoja ihmisiä.

6. The Sopranos -sarjan Tony Soprano

James Gandolfinin esittämä Tony Soprano kuvan etualalla nahkatakissaan.

James Gandolfinin legendaarinen hahmo, The Sopranos -sarjan Tony Soprano oli hyvä olemaan paha. Siksi me juuri rakastimme häntä. Oikeastaan Tonyn takia tämän listan muut miehet ovat olemassa. Ikävä kyllä Tonyn rikosten täyttämä elämä teki kaiken kuitenkin hyvin hankalaksi hänen lapsilleen Meadowille ja A.J.lle.

7. Gilmore Girls -sarjan Christopher Hayden

David Sutcliffen esittämä Christopher Hayden oli juuri sen verran tekemisissä Roryn kanssa, että se loi toivoa Rorylle. Rory uskoi ja toivoi miehen muuttuneen, vaan huomatakseen, että hän ei edelleenkään ollut muuttunut. Yleensä miehen sapuessa paikalle kaikki saivat vain huomata, miten paskamainen hän onkaan.

8. Game of Thronesin Stannis Baratheon

Game of Thones -sarjassa riittää julmia hahmoja. Yksi heistä on Stephen Dillanen esittämä Stannsi Baratheon. Olisi helpompaa nostaa esiin Westerosin kaupungin muutamat hyvät isät, kun yrittää antaa kruunu kauheimmalle. Nimeämm ekuitenkin pahimmaksi isäksi Stannisin. Hän poltti tyttärensä elävältä uskonnollisen vakaumuksen takia ja yritti sillä pedata mahdollisuuksiaan tulla kuninkaaksi. Voimme edelleen kuulla tyttären kaamean huudon.

9. Hävyttömät-sarjan Frank Gallagher

On olemassa kaameita isiä ja sitten on William H. Macyn esittämä Frank Gallagher. Frank on alkoholisti, joka jatkuvasti hylkäsi kuusi lastaan saadakseen aineita ja käytti siihen kaikki rahansa. Hän myös teki jatkuvasti katoamistemppuja, päiviksi tai viikoiksi. Gallagherien lasten oli itse kasvatettava itsensä. Frank kyllä palasi kotiin tarvitessaan lisää rahaa, mutta tämä vain pahensi tilannetta.

10. Supernatural-sarjan John Winchester

Jeffrey Dean Morganin näyttelemä Winchester ei suinkaan ollut tämän listan pahimpia isiä, mutta hänen laspillaan oli rankka lapsuus. Kun demoni tappoi Johnin vaimon, pakkasi hän lapsensa autoon ja käytti koko elämänsä monsterijahtiin. Lapset Sam ja Dean kasvoivat siis kaameissa motelleissa syöden huonoa ruokaa. Ei siis ihme, että he eivät aikuisiällä kyenneet elämään onnellista, terveellistä elämää.

Lähde: TV Guide

Lue myös:

    Uusimmat