Mainos

Tuusulalaisnainen jätti kaksikuiset vauvat ja pikkulapset tunneiksi keskenään – kipaisi ravintolaan eikä päässyt enää kotiinsa

Kolmekymppinen nainen tuomittiin heitteillepanosta Tuusulan käräjäoikeudessa eilen. Syyttäjän mukaan nainen oli jättänyt pienet lapsensa keskenään ja lähtenyt itse ravintolaan.

Tuomio luettiin reilu vuosi sitten helmikuussa tapahtuneista asioista. Nainen oli tuolloin viettänyt lauantai-iltaa kotonaan miesystävänsä ja lastensa seurassa. Nainen oli juonut alkoholia.

Kun miesystävä oli poistunut asunnosta, nainen oli painunut ravintolaan, syytteestä käy ilmi.

Kotiin jäivät naisen kaksikuiset kaksosvauvat ja 3- ja 5-vuotiaat lapset. Syyttäjän mukaan lapset joutuivat olemaan keskenään ilman aikuisen huolenpitoa ainakin kolmen tai neljän tunnin ajan.

Kun nainen lopulta palasi kotiin, hän ei löytänyt taskussaan ollutta asunnon avainta ja sai huudollaan naapuruston ilmoittamaan asiasta hätäkeskukseen.

Viranomaiset löysivät naisen asunnon parvekkeelta. Asunnosta kuului lapsen itkua. Poliisipartio pääsi asuntoon vanhimman lapsen avustuksella.

Nainen tuomittiin heitteillepanosta 80 päiväsakkoon, joista jäi naisen tuloilla maksettavaa yhteensä 480 euroa. Lisäksi nainen määrättiin korvaamaan kullekin lapselleen 600 euroa kärsimyksestä.

Käräjäoikeuden tuomio ei ole lainvoimainen, eli siitä voidaan vielä valittaa korkeampaan oikeusasteeseen. Valitus on kuitenkin epätodennäköinen, sillä oikeudessa nainen myönsi toimineensa syyttäjän kuvaamalla tavalla ja syyllistyneensä rikokseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.