Tuure Kilpeläinen kertoo yllätyksensä Manuela Boscolle vaatineen paljon säätöä: "Ollut välillä aika helvetillistä"

1:15
Katso videolta Manuelan reaktio Tuure Kilpeläisen esitykseen.

Tuure Kilpeläinen yllättää puolisonsa Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -jaksossa. 

Uudessa Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -musiikkiohjelmassa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta.

Jokaisessa jaksossa nähdään liuta musiikkiyllätyksia, jotka on valmisteltu huolella ja salassa yllätettäviltä. Sarjaa luotsaa Marja Hintikka ja seuraavassa jaksossa 1. tammikuuta yllätettävien penkkiin istahtavat Minka Kuustonen, Vesa-Matti Loiri, Janne Ahonen, Kiti Kokkonen, Tuure Kilpeläinen, Sipe Santapukki ja Manuela Bosco.

Tuure Kilpeläinen kertoo halunneensa yllättää Manuela Boscon Rakastan sua niin et se sattuu -kappaleella. Kilpeläinen teki kappaleen puolisolleen parin suhteen alussa. Miehen mukaan yllätys oli paljastua, kun Bosco oli kysynyt häneltä ohjelmasta. 

– Sanoin, että yllätän Paula Koivuniemen. Tämä oli mun coverstory. Sitten yhtenä iltana Manuel kysyi, minkä biisin aion vetää Paulalle. Hetken löi ihan tyhjää, Kilpeläinen kuvailee. 

Ohjelmaan osallistuminen vaati perheessä myös paljon suunnittelua. 

– Tää on ollut välillä aika helvetillistä, koska meillä on pieniä lapsia ja tää on ollut sellainen palapeli, jossa on rekrytty anopit ja kaikki mahdolliset, että saadaan yhtä aikaa tultua tänne. Vaimo on ollut, että ”mä feidaan sen koko ohjelman, tää menee liian vaikeaksi”. Tää on ollut aika hankalaa.

Katso videolta, kuinka Bosco reagoi yllätykseen!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja