Tuukka Temonen Apulanta-elokuvasta: Olen tarinan pahis

Olga ja Tuukka Temonen ovat nähneet kaikki James Bond -elokuvat useaan kertaan.

Apulanta-elokuvan Teit meistä kauniin kuvaukset viime viikonloppuna valmiiksi saaneet Olga ja Tuukka Temonen saapuivat Bollinger-samppanjamerkin järjestämään kutsuvierastilaisuuteen.

Temosten syksy on sujunut elokuvan kuvausten merkeissä.

– Sitä meille kuuluu. Eipä tässä ole muuta ehtinyt tekemään. Nyt ollaan palauduttu normaaliin elämään. Loppuvuodelle ei ole tiedossa mitään isoja proggiksia. Tässä on viisi viikkoa mennyt Apulannan ja Heinolan parissa, Olga kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Seuraavaksi on edessä jälkituotantohommia. On tuossa muitakin töitä jonossa, sanoo Tuukka.

Elokuva oli Tuukka Temoselle aikamatka omaan nuoruuteen.

– Hyvä aikamatka! On ollut kiva nähdä niitä omia virheitä mitä on tehnyt, näin turvallisen matkan päästä, Tuukka naurahtaa.

– En ole ehkä ollut kaikkia kavereitani kohtaan kaikista reiluin. Enkä omia vanhempiani kohtaan. Sitähän siinä käsitellään aika paljon. Olen tarinan pahis.

Olga ja Tuukka kertovat nähneensä James Bond -elokuvat useampaan kertaan.

Daniel Craig on suosikki-Bondini. Hän on Bondia näytelleistä eniten minun miestyyppiäni. Casino Royale (2006) on suosikki-Bond-elokuvani, Olga paljastaa MTV.fille.

– Suosikki-Bondini on Roger Moore ja Erittäin salainen (1981) suosikki-Bond-elokuvani. Paras Bond-tyttö on 007 vaaran vyöhykkeellä -elokuvassa (1987) nähty Maryam D'Abo. Sellainen runotyttö, sanoo puolestaan Tuukka.

Lue myös:

    Uusimmat