Tutkimus: Näillä julkkiksilla on täydelliset kasvot

Cheryl Colella ja David Beckhamilla on asiantuntijoiden mukaan täydelliset kasvonpiirteet.

Laulaja Cheryl Cole ja jalkapalloilija David Beckham ovat monien ihailijoidensa mielestä maailman kauneimmat ihmiset, mutta nyt myös asiantuntijat ovat samaa mieltä.

Tuoreessa tutkimuksessa 100 ihmistä pyydettiin kuvailemaan mitkä ovat heidän mielestään täydelliset kasvonpiirteet. Tutkijat loivat piirteiden perusteella miehen ja naisen kasvokuvat, joita vertasivat julkisuuden henkilöihin.

Tutkimuksen mukaan "täydellisillä naisilla" on sileä ja tasainen iho, suuret silmät, täydet huulet ja kapea nenä. "Täydellisillä miehillä" puolestaan on hoikat kasvot, erottuvat postipäät, kapea nenänpää, tummat silmät ja pieni leuka.

Täydellinen nenä, silmät ja hymy

Julkkisten joukosta löytyivät täydellisten kasvojen omaavat tähdet. Tutkimusta johtaneen tohtori Chris Solomonin mukaan Cheryl Colen kasvot ovat ideaalit ja vastasivat miltei kokonaan täydellisen naisen kasvoja.

– Hänellä on monet klassisen kauneuden piirteet: suuret silmät, normaalia kapeampi nenä, pieni suu, täyteläiset huulet sekä ohuet kulmakarvat.

Colen kasvojen ainoa epätäydellisyys oli hieman liian leveä leuka.

Miehistä David Beckhamilla oli asiantuntijoiden mukaan täydellinen nenä, silmät ja hymy. Ainoat viat hänen kasvoissaan olivat kapea leuka ja liian matalat kulmakarvat.

Yllättävää oli, että tutkimukseen vastanneet kertoivat, etteivät haluaisi kumppanillaan olevan täydellisiä piirteitä. Monien miesten mukaan täydellinen nainen näytti kylmältä ja elottomalta.

– Me siis tunnistamme mielestämme täydellisen kauneuden, mutta emme välttämättä pidä piirteitä viehättävänä tai haluttavana potentiaalisella kumppanilla, tohtori Solomon sanoo.

MTV3 Helmi

Kuvat WireImage, Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja