Turistit valittivat eläkeläismiehen väärän värisestä autosta – tukijoukoilta näyttävä "kosto"

Kuvankaunis pikkukylä Englannissa täyttyi viikonloppuna keltaisista autoista. Autot ajoivat paikalle tukeakseen eläkeläismiestä, jonka keltainen pikkuauto tuhottiin helmikuussa sen "pilattua" lukuisia Instagram-otoksia.

Maddox asuu Gloucestershiressä kuuluisan Arlington Row’n varrella. Katu on kuvattu englantilaisten passeihin ja keskiaikaisessa kylässä vierailee vuosittain lukuisia turisteja valokuvaamassa maisemia. Monien mielestä Maddoxin Vauxhall Corsa pilasi valokuvat eikä sopinut ympäristöön.

Uutiset tuhotusta autosta ja surun murtamasta eläkeläismiehestä levisivät, ja autojen parissa työskentelevä Matty Bee päätti järjestää keltaisten autojen kulkueen tukeakseen Maddoxia.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vastaanotto on ollut uskomaton. Ihmiset ympäri maata ja maailmaa ovat halunneet liittyä mukaan juhlimaan keltaista väriä, Bee kertoi LAD Biblen haastattelussa.

Kylään saapui letkoittain eläkeläismiehen tukijoita, joita Maddox ihaili mökkinsä ikkunasta. Mies oli omien sanojensa mukaan ällikällä lyöty saamastaan tuesta.

Lähde: LAD Bible

***

Lammas ratin takana – turvallinen kyyti taattu? 1:25

Lue myös:

    Uusimmat