Turhaan ratakierroksen juossut nuorukainen latoi suorat sanat Timanttiliigan farssista – "Olin vihainen ja surullinen samaan aikaan"

Jonathan Jones juoksi kokonaisen ratakierroksen turhaan starttisekoilun seurauksena:"En kuullut starttipistoolia" 0:46
Jonathan Jones oli pettynyt mies 400 metrin kisan jälkeen.

Monacon Timanttiliigan 400 metrin kilpailu ei sujunut suunnitelmien mukaan, kun osa juoksijoista ei kuullut vilppilähdön äänimerkkiä. Barbadoksen Jonathan Jones ehti juosta kokonaisen ratakierroksen täysin turhaan.

400 metrin kilpailun lähtö otettiin uusiksi, kun USA:n Kahmari Montgomery otti varaslähdön. Kaikki juoksijat eivät kuitenkaan kuulleet vilppilähdön äänimerkkiä, joten he jatkoivat juoksemista. 20-vuotias Jonathan Jones ehti juosta koko ratakierroksen ennen kuin kuuli vilppilähdöstä.

– En edes kuullut toista laukausta, joten jatkoin vain juoksemista. Kun ylitin maaliviivan olin iloinen, mutta tajusin heti, että juoksin yksinäni, Jones kertoo.

Jones oli syystäkin pettynyt kilpailun jälkeen, sillä hyvä juoksu vesittyi ikävästi.

– Olin vihainen, ärsyyntynyt, surullinen ja masentunut samaan aikaan. Mutta tämä on elämää, se jatkuu, Jones harmittelee.

Timanttiliigassa sekoiltiin jälleen: juoksijat eivät kuulleet vilppilähdön äänimerkkiä ja juoksivat ratakierroksen turhaan 7:35
Timanttiliigan 400 metrin kilpailusta muodostui totaalinen farssi.


Lue myös:

    Uusimmat