Lähtöfarssi Timanttiliigassa! 400 metrin kisaajat eivät kuulleet vilppilähdön äänimerkkiä – juoksivat ratakierroksen turhaan

Timanttiliigassa sekoiltiin jälleen: juoksijat eivät kuulleet vilppilähdön äänimerkkiä ja juoksivat ratakierroksen turhaan 7:35
Timanttiliigan 400 metrin kilpailu ei sujunut suunnitelmien mukaan.

Timanttiliigan 400 metrin kilpailussa nähtiin todella erikoinen tilanne, kun ensimmäinen lähtö uusittiin varaslähdön vuoksi.

Kaikki urheilijat eivät kuitenkaan kuulleet vilppilähdön äänimerkkiä, vaan jatkoivat juoksemistaan pitkin rataa. Barbadoksen Jonathan Jones juoksi koko ratakierroksen loppuun asti ennen kuin kuuli uusintalähdöstä.

Jonesin lisäksi myös Anthony Jose Zambrano kieltäytyi osallistumasta uusintalähtöön, vaikka ratavirkailijat yrittivät vielä suostutella heitä kisaamaan.

Kisan voittoon juoksi lopulta Bahaman Steven Gardiner ajalla 44,51. 400 metrin aitajuoksun supertähti Qatarin Abderrahman Samba sijoittui toiseksi ajalla 45,00.