Tuore tangokuningatar: Kuntoilu on elämäntapa

Tangokuningattareksi kruunatun laulajan arkeen kuuluu säännöllinen liikunta.

Torstaina tangokuningattaren kruunun päähänsä saaneen Heidi Pakarisen elämä tulee muuttumaan voiton myötä huimasti. Vuodesta 2005 asti kotiäitinä ollut laulaja suuntaa tangokuningattarena sekä keikoille että levyn tekoon.

– Odotan tulevalta vuodelta töitä, hyvin rakasta työtä, ja haluan viedä tangorakkautta ihmisille. Tämä on palkinto pitkäaikaisesta unelmastani. Odotan levyn tekoa ja Sinitaivas-konserttia, jossa mieheni Mika on myös mukana, Heidi kertoo.

Heidin kihlattu Mika Pohjonen on myös menestynyt tangolaulaja: Pohjonen voitti tangokuninkaan tittelin vuonna 1992. Pakarisen mukaan kaksi laulajaa mahtuu hyvin saman katon alle.

– Elämme normaalia arkea. Mika on töissä oopperassa, eikä hän tuo töitä yleensä kotiin. Kyllä meillä edelleen lauletaan kotona, pirteä Heidi sanoo.

Pariskunnalla on kaksi lasta, Helmi-Emmeliina, 7, ja Hertta-Angeliina, 5. Heidin voiton myötä Mika joutuu ottamaan enemmän vastuuta kodista.

– Elämä tulee muuttumaan, ja myös kotiasiat tulevat muuttumaan. Onneksi meillä on hyvä verkosto, ystäviä ja auttajia löytyy kyllä, jos tarvitsemme apua esimerkiksi tyttöjen hoitamisessa. Emme ole puhuneet vielä käytännön järjestelyistä, mutta kaikki järjestyy kyllä.

– Minulla oli aikaa miettiä haaveammattiani kotiäitinä ollessani. Tätä olen halunnut, kun olen miettinyt, että mikä minusta tulee isona.

Kuntoilu on elämäntapa

Tuoreen tangokuningattaren muuttunut ulkomuoto on herättänyt ihastusta. Timmin kropan takana on säännöllinen liikunta.

– Kuntoilu on elämäntapa, se kuuluu elämääni tiiviisti ja vaikuttaa henkiselläkin tasolla hyvinvointiin. Käyn kuntosalilla ja lenkillä 1-vuotiaan kääpiöpinseri Nestorin kanssa. Se on sellainen ikiliikkuja, etten ole vielä saanut sitä väsytettyä, Heidi nauraa.

Pakarinen ei ole tarkkaillut pudonneita kiloja vaa'asta. Hän sanoo, että kuntoilu on muovannut kehosta tiiviimmän lapsien saannin jälkeen.

– Kroppa on muokkaantunut erilaiseksi. Se on kiva juttu, että se näkyy ja tuntuu, Heidi myöntää.

Heidin ja Mikan suhde on kestänyt jo 17 vuotta. Pariskunta kihlautui vuonna 2005 esikoisensa ristiäisten yhteydessä, mutta naimisiin he eivät ole vielä menneet.

– Mika on hämäläinen mies, Heidi vitsailee.

Tangokuningatar on kertonut aiemmin, että toisinaan hän on odottanut miestään kotiin keikoilta ja tehnyt hänelle yöpalan valmiiksi odottamaan.

– Mika oli sanonut, että hän aikoo tehdä minulle sitten kanasalaattia. En odota häneltä vastapalvelusta, sillä olen halunnut itse halunnut tehdä näin, ei minun ole ollut pakko, Heidi selventää.

Tänä vuonna Tangomarkkinoilla valitaan neljän vuoden tauon jälkeen sekä tangokuningatar että -kuningas. Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalissa ovat mukana Marko "Bablo" Junnilainen, Tero Heikari, Kalle Jussila, Leif Lindeman, Kyösti Mäkimattila ja Teo Turunen.

(MTV3 – SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja