Mainos

Tuore Miss Plus Size haluaa olla esimerkin näyttäjä: "Minulla on elettyä elämää ja paljon hyviä aterioita siellä välissä"

6:06

Perjantaina 9. maaliskuuta kruunattu vuoden 2018 Miss Plus Size Niina Kuhta vieraili Huomenta Suomessa kertomassa näkemyksiään tulevasta työstään sekä roolistaan.

36-vuotias Niina Kuhta kruunattiin perjantaina 9. maaliskuuta vuoden 2018 Miss Plus Sizeksi Hämeenlinnan Vanajanlinnassa. Kuhta vieraili maanantaina 12. maaliskuuta Huomenta Suomessa edellisen vuoden Miss Plus Sizen Marjaana Lehtisen kanssa kertomassa tunnelmiaan tuoreesta kruunauksestaan.  

– Se on kiva titteli, mutta se on mielestäni aikuisen naisen, puhujan rooli sekä esimerkin näyttäjä, Kuhta kertoo.  

Kuhta kertoo haluavansa näyttää tavallisen suomalaisen naisen mallia sekä sitä, että elämä on kaikessa tavallisuudessaan täynnä niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin. Tuore missi toivoo, että ihmiset suhtautuisivat terveellä tavalla omaan kehoonsa.

– Onhan kaikilla niitä päiviä kun katsoo, että hitsi olen ihan hirveän näköinen, tai että vautsivau nyt meni hyvin. Niitä on molempia ja ne voi vaihdella jopa viidentoista minuutin välein. Mutta ihan sellainen (olisi hyvä), että hyväksyy itsensä. Olen 36 ja minulla on elettyä elämää ja paljon hyviä aterioita siellä välissä, Kuhta toteaa.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Kuhta ja Lehtinen toivovat tämän päivän roolimalleilta!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja