Mainos

Tuomas Sammelvuo ylpeänä lentismiesten urakasta: "Tämä on tärkeä sijoitus suomalaiselle lentopallolle"

6:12

Suomen lentopallomaajoukkue sai kokea maailman tason kovuuden rujolla tavalla, kun MM-kisojen jatkolohkon kaikki kolme ottelua päättyivät tappioon. Suomen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo oli kuitenkin ylpeä kisojen 13. sijasta 24 joukkueen seassa. (Toim. huom: Suomen pudotessa turnauksesta sijoitukseksi määriteltiin jaettu 13. sija. Lopullinen sijoitus oli 16:s.)

Videolla ottelun kohokohdat ja Suomen päävalmentaja Tuomas Sammelvuon kommentit Tulosruudulle.

– MM-kisojen 13. sijaan pitää olla tyytyväinen. Tämä on tärkeä sijoitus suomalaiselle lentopallolle. Meillä on kuitenkin vielä hirveästi työtä tehtävänä, että pysytään kansainvälisissä kisoissa mukana, Sammelvuo sanoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Myöhemmin Suomen sijoitukseksi määrittyi 16. sija.

Suomen ainoat voitot tulivat alkulohkossa, kun Kuuba kaatui 3–1 ja Puerto Rico 3–2. Iran, Puola ja Bulgaria olivat parempia, ja jatkolohkossa Suomi taipui Italialle, Hollannille sekä Venäjälle.

– Me ollaan kasvettu ja kehitytty tiiminä. On ollut hienoa pelata tällaisia joukkueita vastaan ja tuollaisia torjuntakorkeuksia vastaan. Se kehittää ja kasvattaa joukkuetta. Sekin on tärkeää, että on saatu seurata maailman huippujoukkueita, miten ne toimivat, Sammelvuo totesi.

Suomen MM-urakka päättyi sunnuntaina 0–3-tappioon Venäjää vastaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.