Tuomari kielsi vessatauon – tennistähti uhkasi lorotella palloputkiloon

Nelinpelipari Pablo Cuevas ja Marcel Granollers kävi poikkeuksellisen kuumana päätuomarille Wimbledonin tennisturnauksessa maanantaina.

Wimbledon MTV Totalilla

Suorat lähetykset maailman kuuluisimmista tennisturnauksesta MTV Sport 1:llä, C More Tennis -kanavalla ja MTV Katsomossa!

Tilaa MTV Total

Uruguaylainen Cuevas ja espanjalainen Granollers hävisivät kolmannen kierroksen ottelunsa brittiläiselle Jonathan Marraylle ja kanadalaiselle Adil Shamasdinille erin 2-3. Viimeinen erä päättyi lukemiin 14-12.

Päätuomari joutui varoittamaan Cuevasia kahteen otteeseen. Ensin Cuevas uhkasi virtsata palloputkiloon, kun tuomari eväsi häneltä vessatauon. Sitten hän paiskasi pallon vihaisena pois kentältä kaksoisvirheen jälkeen ja tuomari vähensi parilta pisteen.

Cuevas ja Granollers kieltäytyivät tulemasta enää kentälle viimeistä peliä varten, minkä jälkeen paikalle pyydettiin otteluvalvoja. Kaksikko istui tuoleillaan peräti 10 minuuttia ennen kuin ottelu jatkui.

– Mielestäni pelaajien pitäisi saada ylimääräinen vessatauko, jos ottelu venyy viiteen erään. Tuomareita tulee kuitenkin kunnioittaa, tapahtui mitä tahansa, Marray totesi vastustajista BBC:n mukaan.

Naiset saavat käydä kolmen erän mittaisen ottelun aikana kahdesti vessassa ja miehet kolmesti viisieräisessä matsissa. Vessatauot tulisi suorittaa erien välissä.

– En usko, että ottelu oli täysin naispäätuomarin hallinnassa. Hän teki muutaman virheen heti ottelun alussa. Olimme hänen kimpussaan, ja hän oli hämmentynyt. Mielestäni hän ei käsitellyt sitä oikein, Shamasdin summasi.

Cuevas on kaksinpelin maailmanlistalla sijalla 24. Hän on voittanut viisi ATP-turnausta sekä kaksin- että nelinpelissä. Granollersin ranking on 43. Hän on juhlinut urallaan 14 turnausvoittoa.

Lähteet: BBC, ABC

Tiistain suora lähetys Wimbledonista alkaa klo 15.00. Otteluita voi seurata MTV Katsomosta, C More Tennis (lähetys jo klo 13.30) ja MTV Sport 1 -kanavilta.

Turnauksen seuranta Tulospalvelussa tai tekstikanavan sivuilla 566-567.