Philadelphian ampumisesta epäilty saatu kiinni – useita poliiseja haavoittunut ampumisessa

Yhdysvalloissa kuusi poliisia on haavoittunut ampumisessa useita tunteja kestäneessä piiritystilanteessa Philadelphiassa. Paikallinen poliisi kertoi hetki sitten Twitterissä, että ampumisesta epäilty mies on saatu kiinni varhain torstaina. 

Aiemmin poliisi kertoi, että mies ei enää ammu poliiseja kohti, mutta ei ole toistaiseksi suostunut antautumaan. Epäilty on Reutersin mukaan mies. 

Uutiskanava CNN:n mukaan yhdenkään haavoittuneen vammat eivät olleet vakavia. Kaikki ampumisessa haavoittuneet ovat jo päässeet pois sairaalasta.

Luoti naarmutti yhtä poliisia päähän, kertoo paikallismedia Philadelphia Inquirer. Toista poliisia puolestaan ammuttiin käteen.

Piirityksestä uutisoivat useat yhdysvaltalaismediat. Washington Postin mukaan median helikopterit lähettävät kuvaa, josta näkyy, kuinka useita poliiseja ja erikoisjoukkoja on kerääntynyt erään talon ympärille Philadelphian lähiössä.

Talossa, jonne mies on linnoittautunut, oli sisällä myös kaksi poliisia ja neljä siviiliä. Heidät saatiin evakuoitua vasta useita tunteja tilanteen alkamisen jälkeen. CBS:n mukaan evakuoitujen joukossa oli kaksi lasta.

Komisario Richard Ross kertoi, että tilanne sai alkunsa, kun poliisit olivat suorittamassa huumeisiin liittyvää tehtävää. Poliiseilla oli kotietsintälupa. Kun mies avasi tulen, osa poliiseista pakeni ikkunoiden kautta ulos talosta.

Tilanne sai alkunsa keskiviikkona alkuillasta paikallista aikaa. Philadelphian kaupunki sijaitsee Pennsylvanian osavaltiossa lähellä New Yorkia.

Juttua muokattu 15.8. kello 7.49. Lisätty tieto epäillyn kiinniotosta ja Reutersin tieto epäillyn sukupuolesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja