Mainos

Tunteet kuumenivat suomalaisella huoltoasemalla hetkessä nollasta sataan: Mies huomautti etuilijalle, jonka jälkeen alkoi tapahtua – peili säpäleiksi ja kuski ensiapuun

1:29
Video: Liikenneraivoa tallentuu myös joskus kameralle, videolla liikenneraivoa Koivukylässä

Joensuussa sijaitsevalla tankkauspisteellä koettiin tiistaina alkuillasta liikenneraivoa, jonka seurauksena yhden auton peili meni säpäleiksi ja kuljettaja lähti ensiapuun.

Liikenneraivosta kertoo Itä-Suomen poliisi tiedotteessaan. Tapahtuma sai alkunsa, kun 68-vuotias joensuulaismies ajoi vuorollaan tankkaamaan, jolloin toinen myöhemmin tankkauspisteelle tullut henkilöauton kuljettaja oli etuillut jonossa.

Tästä huomautettuaan oli etuilija hermostunut ja käynyt kiinni 68-vuotiaaseen miehen vaatteisiin sekä vääntänyt tämän päätä sillä seurauksella, että miehen silmälasit olivat pudonneet maahan.

– Tilanne oli rauhoittunut sivullisen tultua väliin, mutta jatkunut edelleen suunsoittona. Lopuksi etuilija oli lyönyt omalla vuorollaan tankkaamaan tulleen miehen henkilöautosta peilin irti, minkä jälkeen poistunut paikalta. Uhri lähti tapahtuneen jälkeen keskussairaalan ensiapuun tarkistuttamaan vammansa, poliisi kertoo.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja