Tunnistatko näitä kelloja, koruja ja muuta arvotavaraa? Poliisi julkaisi kuvat useiden talomurtojen saaliista ja kaipaa niille omistajaa

0:34

Poliisi on julkaissut useita kuvia takavarikossa olevasta omaisuudesta, jota on saatu talteen omakotitalojen varkauksista viime vuodelta.

Itä-Suomen poliisi tiedotti marraskuussa tutkinnassa olevasta laajasta varkausvyyhdestä. Rikoksiin epäiltyjä tekijöitä on otettu kiinni ja vangittu – kotietsintöjä on tehty Liettuassa asti. Kotietsinnöissä poliisin takavarikkoon on saatu merkittävä määrä anastetuksi epäiltyä omaisuutta, koruja, kelloja ja muuta omaisuutta aina polkupyöriin asti.

Poliisi korostaa, että anastetun omaisuuden alkuperä on tärkeää selvittää, vaikkei viety omaisuus olisikaan rahallisesti arvokasta. Poliisin mukaan tutkinnassa kaikille takavarikoidulle omaisuudelle ei ole toistaiseksi löytynyt omistajaa.

Takavarikoitujen esineiden uskotaan olevan pääosin Suomessa tehdyistä talomurroista 20.7.2019–16.11.2019 väliseltä ajalta.

Jos olet joutunut asuntomurron uhriksi heinäkuun-joulukuun 2019 välillä ja tunnistat jonkun esineistä omaksesi, ota yhteyttä Itä-Suomen poliisilaitoksen tutkijoihin ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, soittamalla vihjenumeroon 0295415232 tai ota suoraan yhteyttä lähimpään poliisiin.

Jos tunnistat esineen, ilmoita kuvassa näkyvä numero sekä kerro perustelusi, miksi esine kuuluu sinulle ja milloin sekä mistä se on anastettu. Kerro myös, onko anastuksesta jo tehty rikosilmoitusta ja lähetä mahdollisesti omat kuvasi anastetuista esineistä.

Kuvat anastetuista esineistä ovat ohessa:


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja