Poliisi etsii oikeita omistajia: Keiden mökeiltä varastetut tavarat ovat?

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii Lohjan ja Vihdin alueilla tapahtuneita mökkimurtoja.

Tiedätkö jotain?

Poliisin hallussa on omaisuutta, jonka epäillään olevan peräisin Lohjan ja Vihdin alueilla tapahtuneista mökkimurroista.

Murtojen uskotaan tapahtuneen 15-18. lokakuuta.

Jos tunnistat kuvassa olevaa omaisuutta omaksesi, ole yhteydessä virka-aikana jutun tutkijoihin numeroihin 0295 436354 tai 0295 436145.

Poliisi suosittelee myös tarkistamaan oman kesämökkinsä kunnon ja soittamaan hätäkeskukseen, jos mökissä on havaittavissa murron jälkiä.

Lohjan poliisin hallussa on nyt runsaasti varastettua omaisuutta, jonka epäillään olevan Lohjan ja/tai Vihdin alueilla 15-18. lokakuuta välisenä aikana tehdyistä mökkimurroista.

Poliisi kuvailee murtojen osuneen mökkeihin "rypäleittäin" eli varkaat ovat iskeneet useisiin, samalla alueella olleisiin mökkeihin muun muassa Valkeajärven ja Nummi-Pusulan alueilla. Kaikkiaan poliisi epäilee murtoja olleen noin toistakymmentä. 

Poliisin hallussa olevat tavarat ovat löytyneet poliisin mukaan osittain etsinnän, osittain mökkimurtovyyhdin selvittämisen yhteydessä.

Iso osa varastetusta omaisuudesta on saatu jo palautettua omistajilleen. Kaikkiaan poliisi arvioi varastetun tavaran arvon olevan noin 10 000 euroa.

Poliisi tutkii mökkimurtoja törkeinä varkauksina ja varkauksina. Tapauksesta on otettu kiinni useita henkilöitä rikoksesta epäiltynä. Esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei kuitenkaan tarkemmin ota kantaa siihen, keitä varkauksista epäillään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja