Putous-tähti julkaisi koskettavan tekstin: "Toivon niin, että meillä on vielä monta vuotta ja seikkailua edessä"

Christoffer Strandberg kirjoittaa koskettavasti rakkaasta koirastaan tuoreen Instagram-kuvansa yhteydessä.

Putous-näyttelijä Christoffer Strandberg julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän onnittelee 12 vuoden ikään yltänyttä rakasta koiraansa. Kuvan yhteydessä hän kertoo ottaneensa taannoin koiransa vuosien haaveilun jälkeen. Koskettavassa tekstissä Strandberg kertoo koiran lopulta todella olleen vastaus hänen toiveisiinsa.

– Pikkupoikana mä aina jankutin äidille, että haluan koiran. Kaipasin kaikenkarvaista kaveria, jonka kanssa seikkailla ja riehua. Valma tuli elämääni, kun olin jo vähän aikuisempi pikkupoika, mutta oon hänessä saanut juuri sen koiran ja kaverin, jota niin kaipasin. Hän todella on suuri pieni koira: peto, lohduttaja, ärsyttäjä, villi, herkkä, lämmin ja läheinen, Strandberg kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Tänään Valma täyttää 12 vuotta. Toivon niin, että meillä on vielä monta vuotta ja seikkailua edessä, sillä hän on suuri kolmasosa meidän perhettä. Onnea Valma, maailman rakkain hirviö, Strandberg summaa.

Strandberg julkaisee sosiaalisessa mediassa säännöllisesti kuvia luonnon helmasta. Ulkoilu lienee kiireiselle näyttelijälle kaivattua vastapainoa kiireisen arjen lomassa.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat