Tulipalo Turussa: Poliisi joutui poistamaan sammutustöitä häirinneen drone-lentäjän – myös autoilijoiden vältettävä lähialueita

Drone-lennokit voivat olla uhka lentoturvallisuudelle 0:56
Video: Drone-lennokit voivat olla uhka lentoturvallisuudelle.

Turun Topinojan alueella roihuaa tulipalo, kertoo Länsi-Suomen poliisi Twitterissä. Poliisi kehottaa erityisesti autoilijoita välttämään aluetta, jotta pelastuslaitoksella olisi tilaa operoida alueella.

Sammutustöiden ja turvallisuuden vuoksi poliisi on eristämässä aluetta. Liikenne alueelle on katkaistu Ravurinkadulta, Riimukadulta ja Silakadulta.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos sai ilmoituksen keskisuuresta maastopalosta puoli kymmenen jälkeen aamulla. Paikalle on lähetetty useita pelastuslaitoksen yksiköistä. Pelastuslaitoksen mukaan paikalla palaa jätekasa. Alueella sijaitsee Topinojan jätekeskus.

Turun Sanomien mukaan palo riehuu Orikedon-Metsämäen teollisuusalueella. Lehteen yhteyttä ottaneiden silminnäkijöiden mukaan tulipalo savuttaa voimakkaasti ja sen synnyttämä savupatsas näkyy kaupungissa kauaksi.

Poliisi kertoo poistaneensa paikalta dronen eli lennokin lennättäjän, jonka katsottiin häirinneen sammutustöitä. Paloalue on lähellä Turun lentoasemaa, ja viranomaisilla voi olla palopaikalla omaa lentotoimintaa.

Lue myös:

    Uusimmat