Tulehtuneen Love Island -suhteen setviminen jatkuu itkun ja suurien tunteiden kera: "Harmittaa miten tämä meni"

Love Island Suomessa jatketaan Oliverin ja Nean mutkikkaan suhdekuvion selvittelyä. 

Love Island Suomi -ohjelman viikko sai jälleen dramaattisen käänteen, kun keskiviikkoiltana ohjelmassa nähtiin yllättävä parinvalinta. Muiden saarelaisten kannustamana Jenni päätti kuunnella omaa sydäntään ja valita ensimmäisen valintavuoron saatuaan Oliverin parikseen, tällä kertaa tositarkoituksella. 

Villassa on seurailtu kahden viime viikon ajan tiiviisti Oliverin ja tämän entisen parin Nean hankalaa suhdekuviota. Aiemmin Jenni kertoi kokeneensa, että olisi kiinnostunut Oliverista muttei voi tehdä mitään niin kauan, kun Nea on vielä talossa. Nyt Jenni teki kuitenkin rohkean valinnan ja päätti muuttaa pelin suuntaa. 

Tulevassa torstai-illan jaksossa nähdään, kuinka mutkikkaan suhdetilanteen setviminen jatkuu. Oliver vaikuttaa olevan edelleen kaikista ongelmista ja vaikeuksista huolimatta kiinnostunut Neasta, vaikka muut villan asukkaan yrittävät saada miehen avartamaan katsettaan. 

– Mutta eikö tuo toinen vaihtoehto ole kuitenkin silleen snadisti romanttinen? Eetu kyselee Oliverilta vihjaten Jenniin miesten keskustellessa asiasta sohvalla. 

– Mie yritän vaan ampua niitä Amorin nuolia, Eetu jatkaa.

Toisaalla Aku puolestaan valittelee sitä, ettei ole saanut mahdollisuutta Nean kanssa, vaikka olisi tästä kiinnostunut. Muut saarelaiset antavat jälleen neuvojaan myös tässä tilanteessa. 

– Jäihin, Vanessa tiivistää miehelle. 

Jaksossa nähdään myös Nean itsensä itkuista tuskailua aiheen tiimoilta. 

– Tavallaan olen tosi tyytyväinen tähän päätökseen, mutta tottakai mua harmittaa, miten tämä meni. 

Itkuisten tunteidenpurkausten lisäksi villassa tullaan näkemään myös onnellinen parisuhdehetki, kun Reetu ja Vanessa saavat luvan astella viettämään yhteisen yönsä villan sviitissä. 

MTV Uutiset Live kertaa Love Island Suomen viikon dramaattisimmat käänteet suoraan Espanjasta!


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat