Tuija Vuolteen, 81, hahmo astelee Pihlajakadulle ristiriitaisissa tunnelmissa – tämän roolin näyttelijäkonkari haluaisi vielä tehdä

Uusi Salkkarit-tähti Tuija Vuolle muistaa hetken, kun hän lakkasi olemasta nössö avioliitossaan 1:07
Katso videolta, missä hetkessä Tuija Vuolle on lakannut olemasta omasta mielestään nössö avioliitossaan.

Näyttelijä Tuija Vuolle, 81, nähdään Dahlia Mustavaaran äiti Vuokko Hännisenä Salatut elämät -sarjassa. 

Näyttelijäkonkari Tuija Vuolle, 81, astelee Salatut elämät -sarjaan huhtikuussa. Vuolle näyttelee Inkeri Mertasen roolihahmo Dahlia Mustavaaran äitiä Vuokko Hännistä.

– Tämähän on ollut ihan hirveän kivaa, varsinkin, kun rooli on entisen, hyvän työkaverin (Mertanen) äiti. On mielenkiintoista nähdä hahmoja, jotka ovat jo 25 vuotta tuossa pyörineet. Ansiokas sarja, Vuolle kertoi MTV Uutisille kuvausten lomassa.

Vuolteen hahmo on hänen mukaansa räväkkä, itsenäinen ja vähän omaperäinen. 

– Ja hiukan mennyt alkoholiin. Itse en tykkäisi siitä, että hän olisi mitenkään juoppo, mutta kyllä hän olutta mielellään hörppii. Vuokko saapuu Pihlajakadulle hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa. Äidillä ja tyttärellä on ollut niin pitkään huonot välit, että ensikohtaamiset ovat mielialoiltaan hyvin aaltoilevia: vuoroin nokkapokkaa ja sovinnontekoa. Tämä on tietysti näyttelijälle mielenkiintoista, Vuolle kertoi. 

Sarjan näyttelijät ovat tunnetusti ihmisten kiikareissa myös vapaa-ajallaan. Vuolle ei kuitenkaan ole sosiaalisessa mediassa lainkaan, joten sitä kautta fanit eivät häntä tavoita. 

– En tiedä, paljonko se vaikuttaa. Mutta olen kuullut, että ihmisille on sattunut hurjiakin juttuja fanien kanssa. Ilmeisesti fanit ottavat aika rohkeasti kantaa asioihin tarinan sisällä, Vuolle pohti. 

Vuolteella on jo pitkä ura takanaan, mutta yksi rooli olisi erityisen mielenkiintoista näytellä: Skotlannin entinen kuningatar Maria Stuart.

– Olen törmännyt paljon viime aikoina kahden naisen välisiin juttuihin, esimerkiksi Friedrich Schillerin  Maria Stuart on todella hieno näytelmä. Valtataistelu Maria Stuartin ja kuningatar Elisabetin I:n välillä, ne keskustelut vallasta ja poliittisesta toiminnasta ovat tänä päivänäkin ihan päteviä, Vuolle pohti. 

Katso videolta, missä hetkessä Tuija Vuolle on lakannut olemasta omasta mielestään nössö avioliitossaan.

Salatut elämät ma-to MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat