Rakkautta ilmassa Rantabaari-sarjan kulisseissa! Johanna Puhakka vahvistaa suhteensa näyttelijäkollegaansa

Johanna Puhakka pääsi imitoimaan Minttu Räikköstä 1:01
Katso videolta, millaista Johanna Puhakan mielestä oli imitoida Minttu Räikköstä.

Rantabaari-tähdet Johanna Puhakka ja Samuel Glassar seurustelevat. 

Rantabaarin kuudennetta kautta tähdittää tuttuun tapaan näyttelijä Johanna Puhakka, joka on ollut mukana sarjassa alusta asti. Puhakka on nähty Alissan roolissa myös Salatut elämät -sarjassa vuodesta 2015 vuoteen 2019.

– Hahmosta on tullut minulle todella rakas. Se tekee myös sen, että pienen tauon jälkeen samoihin saappaisiin hyppääminen on helppoa. Totta kai sarjoissa on eroavaisuuksia: Rantabaaria kuvataan kesällä ja se on nuorten aikuisten draamasarja ja Salkkareissa on hiukan erilainen sävy, Puhakka kertoi MTV Uutisille kuvausten lomassa. 

– Alissa on muuttunut todella paljon. Hän tuli Pihlajakadulle Akin (Nikkinen) tyttärenä ja hänellä oli paljon hämärähommia ja tietyllä tapaa kylmät arvot, niin sanoisin, että nuttura on hiukan löystynyt ja kulmat hioutuneet, Puhakka kertoi MTV Uutisille. 

Alissan kausi ei Puhakan mukaan käynnisty ainakaan kaikkein iloisimmissa tunnelmissa. 

– Alissan ja Anssin välinen suhde ei ole kaikkein auvoisin. Ja siinä paljastuukin syy, miksi Alissa on ollut poissa, Puhakka kertoi salaperäisenä. 

Unelmaroolia Puhakan on vaikea sanoa, kun kaikenlaiset roolit ovat tervetulleita. Puhakalla nousee kuitenkin mieleen elokuva entisestä nyrkkeilijästä Eva Wahlströmistä.  

– Todella mielelläni näyttelisin Evaa. Hän muistuttaa yhtä ystävääni, hän on kovis ja hyvis samassa paketissa. Nämä ovat tietysti vain mielikuvia, kun en ihmistä tunne. Menestynyt sellaisella alalla, missä painetaan naisia alaspäin. Hän on näyttänyt, mihin naisista on, ja sellainen on aina voimaannuttavaa ja kiehtovaa. Kapinallisuus hänessä kiinnostaa. 

Myös jokin todella synkkä, Joker-henkinen naispaholaisen päärooli synkässä leffassa kiinnostaa Puhakkaa. Mitä kauemmas mennään omasta itsestä, sitä mielenkiintoisempaa ja haastavampaa se Puhakalle on.

Yksityiselämästään Puhakka on jakanut 18. toukokuuta kuvasarjan Instagramiin, jossa videoilla ja kuvassa on mukana myös Rantabaari-sarjan toinen näyttelijä Samuel Glassar

Kuvia voit selata nuolesta. Kolmannessa, seitsemännessä ja viimeisessä otoksessa Johanna Puhakka on Samuel Glassarin kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nyt Puhakka vahvistaa MTV Uutisille seurustelevansa Glassarin kanssa. 

– Se ei ole mikään salaisuus, että olemme yhdessä, mutta ei siitä sen enempää, Puhakka kertoi. 

Katso jutun alussa olevalta videolta, millaista Johanna Puhakan mielestä oli imitoida Minttu Räikköstä.

Lue myös:

    Uusimmat