Tuija Pehkonen suloisessa lapsuuskuvassa: "Asiat ihan eri tavoin kuin kuvittelin niiden olevan"

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala astelivat Venla-gaalan punaiselle matolle hymyssä suin:"Odottava ja kupliva tunnelma" 2:33
Tuija Pehkonen ja Eero Ettala yhteishaastattelussa vuoden 2022 Venla-gaalassa.

Toimittaja-juontaja Tuija Pehkonen täyttää 38 vuotta. 

Kesäterassi-sarjaa juontava Tuija Pehkonen täyttää 4. elokuuta 38 vuotta. Juhlapäivän kunniaksi Pehkonen jakoi seuraajilleen nuoruuskuvansa. 

– Asiat ihan eri tavoin kuin kuvittelin niiden just nyt olevan. Tärkeintä, että elämässä on rakkautta niin paljon enemmän kuin koskaan oisin voinut toivoa. Tänään jää isommat paardit välistä, mut syssymmällä sitten ehtii kippistellä ja juhlia elämää, hän kirjoittaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvan kommenttikenttä on täyttyi nopeasti onnentoivotuksista. Muun muassa Marko Keränen, Jannika B, Kirsi Alm-Siira, Maria Veitola ja Sointu Borg raapustivat oman viestinsä syntymäpäiväsankarille. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pehkonen odottaa toista lastaan puolisonsa, ex-lumilautailija Eero Ettalan kanssa. Pehkonen kertoi Instagramissa 6. heinäkuuta, että hänen toinen raskautensa on ollut sillä tapaa todella erilainen kuin ensimmäinen, että hän ei ole halunnut peitellä kasvavaa vatsaansa. 

– Silloin tuntui, että halusin pukeutua kaapuihin ja piilottaa vatsani. Siihen aikaan liittyi paljon hähmää ja epämääräisyyttä, joka väritti kaikkia fiiliksiäni. Korona oli sulkenut maailman ympäriltä, ja pää oli monellakin tapaa myllerryksessä. Tällä kertaa tuntuu erilaiselta, Pehkonen kirjoitti asukuviensa yhteyteen.

Pehkosella ja Ettalalla on entuudestaan yksi poika, joka syntyi syyskuussa 2020.

Tuija Pehkosen voi nähdä Kesäterassi-ohjelman juontajana. Kesäterassi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 3. heinäkuuta alkaen klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat