Tuhannet suomalaiset repesivät Lauran kuvaamalle tapaukselle: "Olisi varmaan pitänyt varoittaa" – Joko sinä näit tämän?

Lauran 5-vuotias tytär naurattaa nettikansaa 0:11

Laura ikuisti suurta somesuosiota niittäneelle videolleen lastensa hymyilyttävän leikkituokion.

Lauran lapset rakastavat temmeltää: aina jollakulla perheen kolmesta pikkuisesta on kuhmu tai mustelma muistuttamassa välillä villeiksikin äityvistä leikeistä.

Yhden tällaisista leikkituokiosta Laura onnistui ikuistamaan videolle, jonka hän jakoi Facebookissa. Videolla hänen 5-vuotiaalle tyttärelleen sattuu leikin tuoksinassa suupielet nostattava kömmähdys.

– Leikki alkoi ihan puskista, kun 5-vuotias keksi vetää taikinakulhon päähänsä kypäräksi ja törmäillä päin seiniä, Laura kertoo.

Sokkoleikki päättyi lattiaan

Lauran mukaan pikkutyttö rakastaa naurattaa pikkusisaruksiaan. Varsinkin yksivuotiaan siskon viihdyttäminen on viisivuotiaasta erityisen hauskaa.

Videolla näkyykin, kuinka vaippasankari seuraa nauraa jokellellen isosiskoaan. Riemu ei ota loppuakseen sittenkään, kun seinä loppuu kesken ja kulho päässään leikkinyt sisko tömähtää lattialle.

– Luulin kyllä, että 5-vuotias tyttäreni näkisi kulhon alta, mutta sokkona hän meni sittenkin, Laura sanoo.

Lasta kömmähdys huvitutti

Onneksi lapsi oli valmistautunut käsillään törmäämään seinään, joten hän kaatui maahan kädet edellä. Haavereita ei siis päässyt syntymään.

– Kaatuminen oli hänestä huvittava juttu! Laura kertoo lattialle tömähtäneen tyttärensä reaktiosta.

Näin ajattelee Lauran tytärten lisäksi moni muukin. Tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja kerännyt video "Olisi varmaan pitänyt varoittaa" -saatetekstillä selvästi naurattaa nettikansaa.

Lauralle on satanut kuvaan kiittävää palautetta.

– Yllätyin, että kaikki palaute ollut positiivista ja video on piristänyt monien päivää, hän kertoo.

***


Lue myös:

    Uusimmat