Mainos

Tubettaminen ei katso ikää – nyt aikuisetkin haluavat kuvata arkeaan nettiin

Tubettamiseen eivät ole hurahtaneet ainoastaan lapset ja nuoret. Harrastus vie mukanaan myös aikuisia.

Huomenta Suomen lähetyksessä innostuttiin tiistaina tubettamisesta. Lähetyksessä vierailleet Tubecon ry:n Iriz Silander ja Pinkit Korkokengät -tubettaja Maiju Kauppila kertoivat, mistä aiheista aikuiset tubettavat.

Tubettaminen eli videoiden lataaminen videopalvelu YouTubeen on noussut viime vuosina jopa blogejakin suositummaksi harrastukseksi erityisesti nuorison keskuudessa. Tubettaminen ei kuitenkaan katso ikää: yhä useammin tubettamiseeen hurahtavat myös aikuiset.

Tubettamisessa videoiden aihe voi olla mikä tahansa oman kiinnostuksen kohteen mukaan. Suosituimpia lienevät kuitenkin vlogit, joissa tubettajat kuvaavat omaa elämäänsä ja lataavat videoita YouTube-kanavilleen.

Esimerkiksi Pinkit Korkokengät -tubettaja Maiju Kauppila kuvaa kanavalleen videoita ”kaikesta hauskasta” tavoitteenaan ilon tuottaminen katsojille. Löytyy joukosta myös paljon gluteenittomia ruokareseptejä, jotka ovat lähellä Kauppilan sydäntä.

Tubettamisessa onkin tärkeää löytää juuri itseään kiinnostavia aiheita, jotka saattaisivat kiinnostaa muitakin saman henkisiä ihmisiä. Kilpailu yleisöstä on kuitenkin kovaa: miten tullaan hyväksi tubettajaksi ja miten tubettamisella voi tienata? Katso haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.