Tubettaja Pinja Sanaksenaho metsästää löytöjä omakotitaloonsa kirpputoreilta – osti vain 18-vuotiaana mummonsa kodin

Tubettaja Pinja Sanaksenaho kertoo, miksi osti ja remontoi 18-vuotiaana omakotitalon 4:28
Katso videolta, mikä sai Pinja Sanaksenahon ostamaan ja remontoimaan omakotitalon 18-vuotiaana.

Tubettaja Pinja Sanaksenaholla on kirpputorilta ehdoton lempilöytö.

Tubettaja Pinja Sanaksenaho, 20, eli Pinkku Pinsku, kiertää paljon kirpputoreja ja etsii kaikkea ihan huonekaluista lähtien.

– Jokin aika sitten kävin ihan Karjaalla asti antiikkiliikkeessä, jossa myytiin huonekaluja. Löysin itselleni sohvapöydän, jossa on puunoksia. Se on todella eriskummallisen näköinen, näyttää joltakin ötökältä. Kuulostaa oudolta, kun ei näe kuvaa, mutta se on ehdottomasti lempilöytöni, Sanaksenaho kertoi MTV Uutisille Tampereen Relove-liikkeen kutsuvierastilaisuudessa 30. marraskuuta.

Tuo sohvapöytä on Sanaksenahon omakotitalossa, jonka hän osti 18-vuotiaana maaliskuussa 2021 mummoltaan, ja jossa hän asuu tälläkin hetkellä.

– Ei ollut alkuperäinen suunnitelma, Sanaksenaho naurahti.

Tubettamisenkin Sanaksenaho aloitti varsin nuorella iällä: 11-vuotiaana. Hänen mielestään YouTube on menossa koko ajan ammattimaisempaan suuntaan.

– Silloin, kun aloin itse tekemään videoita, niin niitä pystyi julkaisemaan aika pienellä kynnyksellä. Silloin en editoinut niitä ollenkaan, enkä tiennyt ihan hirveästi mitään kameroista. Nyt, kun aloittaa, niin se taso on jo todella korkealla. Täytyy opetella ennen kuin alkaa tekemään videoita. Totta kai tehdessä kehittyy, mutta taso on kova.

Katso yllä olevalta videolta, mikä sai Pinja Sanaksenahon ostamaan ja remontoimaan omakotitalon 18-vuotiaana.

Olet mitä syöt -ohjelman 5. kausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat