Rosanna Kulju äänestettiin ovelasti ulos Selviytyjistä: "Olin tosi pettynyt"

Selviytyjät Suomi -kilpailu päättyi Rosanna Kuljun osalta lyhyeen. Jo ensimmäisessä jaksossa lähtöuhan alla ollut Rosanna kertoo, että häntä huijattiin täysin. - Olin naiivi ja sinisilmäinen, hän sanoo.

 

Mediapersoona Rosanna Kuljun taival Selviytyjät Suomi  -ohjelmassa päättyi lyhyeen, sillä hänet äänestettiin heti kauden toisessa jaksossa ulos naisten heimosta. 

Hänen matkansa oli päättyä jo kauden ensimmäisessä heimoneuvostossa, mutta tuolloin Niina Kuhta luovutti, ja Rosanna sai jatkaa kisassa.

Nopeat lähtöpassit harmittivat kilpailuhenkistä Rosannaa.

Olin suunnitellut olevani saarella kuusi viikkoa, joten olin kyllä tosi pettynyt, kun lähdin jo viikon jälkeen kotiin, Rosanna Kulju kertoo MTV Uutisille.

Tunteiden osalta etenkin viimeinen päiväni saarella oli melkoista vuoristorataa, sillä tunneihmisenä tunnen aina niin isosti asiat. 

Rosanna sanoo luottaneensa liikaa ihmisiin, sillä lopulta hänet pelattiin melko ovelasti ulos kisasta.

Oma lähtöni yllätti minut täysin. Luotin siihen, että Alina (Voronkova) ja Tytti (Junna) ovat kanssani liitossa, mutta Pinja (Sanaksenaho) pelasi tosi hyvin ja sai käännettyä heidät minua vastaan, Rosanna sanoo.

Suurin yllätys olikin se, että lähtöni oli noin selkeästi sovittu koko ryhmän kesken.
 

Rosanna olisi saattanut pelastua tiukassa tilanteessa, jos olisi aavistanut muiden suunnitelmat, sillä heimoneuvoston lopullinen äänisaldo hänen ja Sonja Aiellon välillä oli lopulta äärimmäisen tiukka. 

– Se, etten käyttänyt heimoneuvostossa onnenavaintani, oli tosi hilkulla.

Rosanna uskoo lähteneensä saarelta nopeasti siksi, että hänellä oli alusta alkaen hyvin vahva liitto Diili-voittajana tutuksi tulleen Clarissa Hedmanin kanssa.

– Emme tunteneet entuudestaan Clarissan kanssa, mutta meillä synkkasi heti. Paras asia Selviytyjissä olikin se, että sain sieltä elämääni tosi läheisen ystävän.


"Minua ei meinattu päästää kilpailemaan"
 

Avausjaksossa nähty sanaharkka Rosannan ja fitnessvaikuttaja Sonja Aiellon välillä johtui Rosannan mukaan siitä, että he tuntevat entuudestaan niin hyvin, että toiselle oli helpompi olla suorasukainen.

Meillä on tosi hyvät välit keskenään, eikä minulla ole mitään Sonjaa vastaan, Rosanna sanoo.
 

Rosanna kertoo, että kaksikon välistä sanaharkkaa edelsi Rosannan heikko vointi, jonka vuoksi hänellä oli pinna kireällä.

Minua ei itse asiassa meinattu edes päästää kilpailemaan, koska olin niin huonossa kunnossa, Rosanna paljastaa.

En ollut syönyt juuri mitään neljään, viiteen päivään vain vähän ananasta, kookosta ja vehnäjauhoista tehtyä taikinaa. Oksensin ja juoksin vessassa, koska vatsa oli ihan sekaisin, eivätkä edes nesteet pysyneet lopulta sisällä. Lisäksi minulla alkoi kuukautiset. Olin huonossa kunnossa.
 


Myös kuumuus ja kilpailutehtävät verottivat vointia. Ahkerasti treenaava Rosanna kuvailee kilpailutehtäviä todella fyysisiksi.

– Eniten nopeissa lähtöpasseissani harmittaa se, etten päässyt näkemään useampia kilpailuja enkä päässyt kokemaan sekajoukkueen elämää. Olisin ehdottomasti halunnut jäädä saarelle pidemmäksi aikaa, sillä rakastan kaikenlaisia kilpailuja, pelejä ja esteratoja. 


Henkinen pelaaminen ei kiinnostanut
 

Juuri fyysiset kilpailut kiinnostivat Rosannaa, henkinen pelaaminen ei niinkään. Hän myöntää olleensa sellaisessa huono.

– Olin lopulta tosi naiivi ja sinisilmäinen, sillä otan ihmiset yleisesti avosylin vastaan ja luotan heidän sanaansa.

Myös ensimmäisen heimoneuvoston jälkeen Rosannalla oli mieli maassa, kun hän ymmärsi olevansa lähtöuhan alla.

– Olihan se kiusallinen tilanne ja itselleni iso kolaus. Silloin ajattelin, että tämä on jotain henkilökohtaista, mutta myöhemmin tajusin, että tämä on vain peliä.

Rosanna sanoo nauttineensa kuvauksista, sillä massiivisen suurtuotannon näkeminen lähietäisyydeltä oli kiinnostavaa.

– Olen myös iloinen siitä, että olin saarella täysin oma itseni, enkä kadu mitään.

Syksyksi Rosanna on suunnitellut itselleen kymmenen viikon tehotreenijakson, joka alkaa heti, kun hän on saanut ensi viikon Italian-reissun ja tulevan Lapin ruskareissun tehtyä. 

Sinkkuna viihtyvä Rosanna myöntää, että kiireisen kesän jälkeen syksyn saapuminen on tuottanut myös käynnistymisvaikeuksia.

– Olen kuin 70-vuotias mummo: menen iltaisin yhdeksältä nukkumaan ja herään aamuvarhain, Rosanna nauraa.

Tämän kauden Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpailevat myös näyttelijä Ismo Apell, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, ex-painija Rami Hietaniemi, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, huippukokki Teemu Laurell, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola

Lue myös:

    Uusimmat