JVG:n Jare Brandillä ja Tanssii Tähtien Kanssa -opettajalla yllättävä yhteys

1:13
Tässä he tulevat! Katso videolta uuden kauden todellinen tähtisikermä.

JVG:n Jare Brand nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla yhdessä Saana Akiolan kanssa. 

Tanssii Tähtien Kanssa tuo taas valoa syksyn viikonloppuihin 5. syyskuuta alkaen. Tulevalla 13. kaudella tanssiparketille passitetaan entistä enemmän julkisuudesta tuttuja henkilöitä tanssinopettajineen. Tanssipareja on ensimmäistä kertaa peräti 12.  

Yksi tanssiparketille hyppäävistä tähdistä on Suomen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluvan JVG:n Jare Brand

Miehellä on monipuolinen urheilutausta: jalkapalloa, jääkiekkoa, amerikkalaista jalkapalloa ja ala-asteella otettuja street dance -tunteja. Suurin syy lähteä mukaan TTK-kilpailuun löytyi kuitenkin vuosien takaa. Brandin lapsuuden naapuri ja leikkikaveri on tähtiopettaja Saana Akiola, ja heidän äitinsä ovat edelleen parhaita ystäviä keskenään.

Tanssii Tähtien Kanssa -parit Jare Brand ja Saana Akiola.

Ensimmäiset yhteiset tanssikokemuksensa kaksikko sai Ruotsin risteilyillä lapsena, mutta nyt on vuorossa hyppy kilpatanssin maailmaan. Satojen livekeikkojen kokemus auttaa varmasti muusikkoa tanssilavalla. 

– Eniten jännittää, osaanko tuoda tanssien esiin tunteita samalla, kun keskityn askeliin ja liikkeisiin – se, pystynkö tekemään kaikkea yhtä aikaa, Brand pohtii.

Akiolaa tämä ei huoleta, sillä miehellä on vahva rytmitaju ja tanssin liike löytyy hänestä. 

– Odotan, että voimme näyttää hänestä muutakin kuin räppäripiirteitä. Toivon, että katsojat näkisivät koko skaalan, mitä Jaresta löytyy, Akiola pohtii. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja