TTK-opettaja Matti Puro opiskeli kaksi uutta ammattia: "En olisi ikinä uskonut"

Pudonneet Emma Kimiläinen ja Matti Puro kertaavat TTK:n kohokohtia 5:56
Matti Puro ja Emma Kimiläinen kertaavat TTK:n kohokohtia putoamisensa jälkeen.

Tanssinopettaja Matti Puro nähtiin tämän vuoden Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella kilpa-autoilija Emma Kimiläisen parina. 

Tanssinopettaja Matti Puro  putosi tämän vuoden Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta parinsa kilpa-autoilija Emma Kimiläisen kanssa juuri ennen finaaliviikkoa. 

Puro kertoi Instagramissa 28. marraskuuta opiskelleensa ja valmistuneensa kahteen uuteen ammattiin. 

– En olisi ikinä uskonut, eikä varmaan moni muukaan minut tunteva, että tänä syksynä olen opiskellut ja valmistunut joogaopettajaksi sekä venyttelyohjaajaksi. Siis minä, joka melkein 30 vuotta skippasin jokaisen mahdollisen alkulämmittelyn tai venyttelyliikkeen. Totta se on, Puro kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kertoi matkan joogan ja venyvyyden maailmaan olleen mielenkiintoinen, avartava, innostava, opettava ja ennen kaikkea hauska. 

– Toki tässä syksyllä oli pari muutakin juttua päällekkäin menossa, joten kiirettä on riittänyt. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma, omat viikkotunnit, yksityisoppilaat sekä joogaopettajan ja venyttelyohjaajan koulutukset työllistivät tänä syksynä hyvin täyspäiväisesti. Nyt voin kuitenkin onnellisena sanoa, että nähdään toivottavasti pian tanssi-, jooga- tai venyttelytunneilla, Puro kertoi. 

Puro kuvaili MTV Uutisille tämän vuoden TTK-matkaa Kimiläisen kanssa hienoksi. 

– Emma on kehittynyt tosi paljon. Ehkä se kehitys ei ole ulospäin ollut niin suurin hyppäyksin, mutta sitä kehitystä on tapahtunut koko ajan lineaarisesti. Me olemme koko ajan tehneet hienoja numeroita. Jokaisen niistä numeroista voin allekirjoittaa, että hän on teknisesti tehnyt tosi hyvää työtä, Puro kehui tanssipartneriaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa on katsottavissa MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat