Jukka Hildénin ja Chachi-rakkaan piti juhlia häitään Meksikossa tänä kesänä – juhlat siirtyivät: "Katsotaan vuoden päästä, missä ne ovat"

9:02
Jukka Hilden ja tanssinopettaja Katri Mäkinen treenavat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa varten - katso, kuinka treenit ovat sujuneet.

Jukka Hildén nähdään syksyllä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, joka alkaa Maikkarilla syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén avioitui rakkaansa Chachi Gonzalesin kanssa vajaa vuosi sitten Levillä, kun he odottivat ensimmäistä yhteistä lastaan. Avioliiton myötä Chachi vaihtoi sukunimensä Hildéniksi. Pariskunnan piti juhlia tänä vuonna häitään ystävien ja sukulaisten kesken.

– Olemme jo naimisissa, mutta meidän hääjuhlamme siirtyi vuodella. Ne piti olla aluksi tänä kesänä Meksikossa. Ymmärsimme, mitä maailmassa on tapahtumassa ja siirsimme niitä. Katsotaan vuoden päästä, missä ne ovat, sitä ei onneksi tarvitse vielä päättää, Hildén kertoi Tanssii Tähtien Kanssa -lehdistötilaisuudessa.

Pariskunta muutti viime keväänä tyttärensä Sophian kanssa Ähtäriin, kun koronakriisi alkoi. Perhe asui sitä ennen Los Angelesissa. Hildén on onnellinen, että on päässyt viettämään aikaa perheensä kanssa Suomessa.

– Kaikessa kauheudessaan tämä aika on tuonut myös hyvää, mitä olen viisi vuotta kaivannut: perhe, lapset ovat yhdessä ja ystäviä on nähnyt taas. Olemme päässeet luontoon. Samat arvot ovat tulleet uudelleen, jotka olivat nuorempana, mutta jotka unohtuivat kaikessa vilinässä ja viihdemaailman raakuudessa.

Hildén treenaa parhaillaan tanssinopettaja Katri Mäkisen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. Tähtipari vieraili Uutisaamussa kertomassa tanssitreeneistään, jotka ovat juuri alkaneet. Hildén kertoo haastattelussa, että hän treenaa tanssia isovarvas murtuneena 4-5 tuntia päivässä.

– On se kyllä kovaa puuhaa. Olen ollut viikon jääsammiossa, kun joka paikkaa kolottaa, Hildén naureskelee.

Uudet Tanssii Tähtien Kanssa -jaksot starttaavat Maikkarin superviikolla nauhoitetulla esittelyjaksolla lauantaina 5.9. klo 19.30.  Livelähetykset nähdään sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja