Shirly Karvisen oli vaikea salata läheisiltään, että on mukana TTK-ohjelmassa – kertoi etukäteen avopuolisolleen: "Hän oli innoissaan"

Shirly Karvisella ei ollut mitään vaikeuksia pitää töissä salassa, että hänet nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Miss Suomi 2016 ja nykyään radiojuontaja Shirly Karvinen on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, joka alkaa MTV3-kanavalla 5. syyskuuta.

Karvisen ääntä kuullaan KISS-radiokanavan keskipäivässä klo 10-12. Päivätyön jälkeen on vuorossa tanssiharjoitukset yhdessä tanssinopettaja Jani Rasimuksen kanssa. Tanssipari aloitti treenit ihan nollista, sillä Karvisella ei ole entuudestaan kokemusta tanssimisesta.

– Ainoastaan discossa tulee tanssittua. Se on kiva aloittaa ihan nollasta, että pääsee kokonaan opettelemaan uutta. Veikkaan, että minun kohdallani se on hyvä juttu, ettei taustalla oli huonosti opeteltuja maneereita, Karvinen pohtii.

Karvinen arvioi, että tanssisalilla tunteet räiskyvät.

– Olen tunteikas ja itsepäinen. Välillä saatan lyödä päätäni seinään liiankin pitkään. Veikkaan, että olen ärsyttävän sinnikäs.

– Kuulostaa hyvältä. Minua ei haittaa yhtään tuollainen asenne, sillä ei pidä olla ensimmäisen asian jälkeen luovuttamassa, jos ei heti opi, Rasimus kommentoi.

Karvinen kertoo radiossa paljon tarinoita elämästään, mutta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan osallistumisesta hän ei saanut hiiskua sanallakaan kuulijoille.

– Töissä ei ollut vaikeaa pitää salassa, kun on tottunut, ettei tietyistä asioista saa media-alalla puhua etukäteen. Minun oli paljon vaikeampi pitää asia salassa lähimmäisiltä, Karvinen myöntää.

Karvinen asuu avoliitossa miesystävänsä kanssa, jolle hän kertoi asiasta etukäteen.

– Hän oli innoissaan asiasta. Hän tukee ja tsemppaa sekä yrittää pitää huolta, että menen ajoissa nukkumaan. Hän tietää, että minulla on tapana jäädä sohvalle loikoilemaan. Se on tosi tärkeää, että kotona on tsemppaava ilmapiiri, Karvinen kiittelee.

Lue myös:

    Uusimmat