TTK-illan huonoimmat tuomaripisteet saanut Jukka Hildén kommentoi tuomaripalautetta: "Sanon nyt ihan rehellisesti…"

17:25
MTV Uutiset Livessä parien tunnelmia suoran lähetyksen jälkeen.

Jukka Hildén oli pettynyt saamaansa tuomaripalautteeseen.

Jukka Hildén esitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman neljännessä jaksossa valssin Journey-kappaleen tahtiin yhdessä tanssiopettajansa Katri Mäkisen kanssa.

Hempeä tanssi sulatti katsojien sydämet, mutta tuomaristo ei parin esityksestä lämmennyt ja antoi parille illan huonoimmat pisteet.

Palaute otti koville.

– Sanon nyt ihan rehellisesti. Totta kai se sattuu, kun antaa kaikkensa ja tekee ihan hyvin ja sitten sanotaan, että siinä oli kaikki väkinäistä, ettei ollut mitään hyvää, niin se sattuu. Me jätetään se menneisyyteen ja onneksi ollaan jatkossa, Hildén kommentoi MTV Uutiset Livessä.

Hildénin ja hänen vaimonsa Chachi Hildén tytär oli ottanut ensiaskeleensa aamulla, josta ylpeä isä herkistyi suorassa lähetyksessä.

– Ihana fiilis oli lähteä tänne, kun tiesi, että siellä harjoitellaan niin isoa taitoa. Mielestäni meillä oli ihana biisi ja oli ihanaa tanssia Katrin kanssa. Tunne oli tosi vahva täällä. Ihan herkistyin siitä. Rehellisesti itkeä pillitin, mies kertoo.

Mäkinen kertoo parin harjoittelevan todella ahkerasti salilla. Harjoitukset ovat sujuneet hienosti.

– Tylsää meillä ei ole. Ei ole kauhean kurjaakaan. Meillä on tosi hyvä yhteiskemia ja Jukan kanssa on tosi kiva tehdä tätä, Mäkinen kommentoi.

Katso videolta, tunnelmat heti suoran Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman jälkeen!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja