Jukka Hildénin Chachi-rakas kommentoi suorassa lähetyksessä miehensä matkaa TTK:ssa: "Olen niin ylpeä hänestä"

Jukka Hildén esitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 11. livelähetyksessä sunnuntai-iltana leikkisän samban.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun illan jaksossa viisi tähtiparia tanssivat semifinaalin häämöttäessä omat kisatanssinsa. Lopuksi kaikki tanssijat hyppäävät yhdessä Love Boat -teemaan. Kenen reitti kulkee kohti semifinaalia?

Jukka Hildén esitti lähetyksessä yhdessä tanssiopettajansa Katri Mäkisen kanssa leikkisän samban Mi gente -kappaleen tahtiin. 

Hildénin matkaa tanssikilpailussa paikan päällä studiossa joka sunnuntai on seurannut hänen vaimonsa Chachi Hildén. Hän kertoi suorassa lähetyksessä, että on erittäin ylpeä miehestään.

– Olen ollut niin ylpeä hänestä. Rakastan, että pääsen näkemään hänet ja hänen tuikkivat varpaat tuolla lavalla, Chachi kommentoi. 

Tuomarit Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen eivät olleet täysin vakuuttuneita Hildénin tanssitekniikasta, mutta asenne sai jälleen kiitosta. 

– Valitettavasti askeleet hieman sekoittuivat. Erittäin hyvä yritys, mutta ei ihan niin hyvä toteutus. Olen kuitenkin ylpeä tuosta heittäytymisestä ja ilosta, Ahti-Hallberg kommentoi. 

– Nyt ei ihan sitä samban sykettä saavutettu, mutta Jukan iloinen ja tosissaan oleva asenne vetoaa, Uotinen kertoo. 

– Tässä oli aika paljon tavaraa. Tämä pari kuitenkin lumoaa asenteellaan, Haapalainen kommentoi.

Pari sai tuomareilta tällä viikolla yhteensä 18 pistettä.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat