Mainos

Trumpin naiskannattaja: ”USA on liian poliittisesti korrekti, ihmiset heräävät aamulla ja miettivät mistä loukkaantua seuraavaksi”

2:45

Jos ensimmäinen Yhdysvaltain presidenttiehdokkaiden välinen tv-väittely oli katsojaennätys, odotusarvo yölliselle tuskin on vaatimattomampi. Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin julkitullut naisia halventava video on saanut ehdokkaan terävöittämään kynäänsä ja Trump aikookin iskeä Hillary Clintoniin hänen miehensä syrjähyppyjen kautta.

Moni amerikkalainen ja republikaani toivoi Trumpin luopuvan kisasta naisten kourimisia käsittelevän videon jälkeen. Trump ei kuitenkaan suostunut, sillä hän tietää, ettei kaikkia asia kiinnosta.

Trumpin kannattajakunta on innokasta ja uskollista, joten kohut eivät heidän mielipiteisiinsä vaikuta. Esimerkiksi Pennsylvanian osavaltion länsiosissa lähes kokonaisia kaupunkeja on koristeltu Trumpia tukeviin kyltteihin. Osavaltion Trumpin kannatuksen vahvuus voi olla käänteentekevää vaaleissa, sillä Pennsylvania on äänestänyt viimeiset kuudet presidentinvaalit demokraattia.

- Olen nähnyt täällä vain kaksi Hillaryä kannattavaa kylttiä. Aion äänestää Trumpia, koska Washingtonissa on jo liikaa poliitikkoja, sanoo johnstownlainen Richard Kelsey MTV Uutisille.

Kelsey tietää mistä puhuu. Pääasiassa Hillaryn nimi esiintyy pihanurmilla kylteissä, joissa hänet kehotetaan menevän vankilaan. Vanhan terätehtaan lähellä asuva Joseph Galasso korostaa myös kuinka paljon kaupungissa vihataan Clintoneita. Trumpin odotetaan tuovan pelastusta.

- Clinton on ollut niin pitkään politiikassa ja mitä hän on saanut aikaiseksi! Kaikki täällä äänestävät Trumpia mukaan lukien perheeni ja lapseni. Ei täällä työväellä ole rahaa maksaa vuokraa ja sähköä. Ei ole töitä ja haluamme muutoksen, Galasso sanoo.

- Eikö teitä häiritse, että Trump on miljardööri, joka ei maksa aina palkkoja omille työntekijöilleen?


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.