Mainos

Trumpin kourimisskandaali syvenee: Jälleen uusi nainen kertoo presidenttiehdokkaan kosketelleen sopimattomasti

Yhdysvalloissa aikuisviihdenäyttelijä Jessica Draken mukaan republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on tarjonnut hänelle rahaa hotellihuoneeseen lähtemistä vastaan. Drake ja hänen asianajajansa kertoivat asiasta lehdistötilaisuudessa.

Draken mukaan Trump tarjosi hänelle 10 000 dollaria, jotta hän lähtisi Trumpin hotellihuoneeseen yksin. Ehdotus tapahtui Draken mukaan Tahoejärvellä Kaliforniassa pidetyssä golfturnauksessa vuonna 2006. Lisäksi Trump oli pyytänyt Drakea seuralaisekseen juhliin.

– Mitä haluat? Paljonko? Drake kertoo Trumpin kysyneen.  
Kieltäydyttyään Drake oli saanut puhelun, jossa hänelle tarjottiin 10 000 dollaria ja mahdollisuutta lentää Trumpin yksityiskoneella kotiinsa Los Angelesiin, jos hän suostuisi Trumpin pyyntöihin.

Trumpin kampanja syytti Clintonia  

Draken mukaan Trump oli myös suudellut suulle ilman lupaa ja koskenut sopimattomasti häntä ja kahta muuta naista golfturnauksen aikana. Draken mukaan Trump oli myös kysynyt häneltä, millaista on kuvata aikuisviihdettä.  

Lehdistötilaisuudessa paikalla ollut asianajaja Gloria Allred näytti myös valokuvan, jossa Trump ja Drake ovat golfturnauksessa. Allred edustaa myös kahta muuta naista, jotka syyttävät Trumpia kopeloinnista golfturnauksen aikana.  

Trumpin kampanja on kiistänyt väitteet.  

– Tarina on täysin valheellinen ja naurettava. Trump ei tunne kyseistä henkilöä (Drakea), ei muista häntä eikä hänellä ole mielenkiintoa tuntea häntä, kampanjan tiedotteessa sanotaan.  

– Tämä on taas yksi (demokraattien Hillary) Clintonin kampanjan yritys halventaa ehdokasta, joka juuri tänään oli kolmen eri vaalikyselyn kärjessä.  

Ainakin 11 naista on nyt syyttänyt Trumpia muun muassa kourimisesta ja sopimattomista ehdotuksista. Syytösten vyöry alkoi, kun aiemmin The Washington Post julkaisi vuonna 2005 kuvatun videon, jossa Trump puhuu muun muassa naisten kourimisesta.  

0:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.