Mainos

Trumpille vaaditaan porttikieltoa Twitteriin, syynä ehtojen rikkominen – näin Twitter vastaa

Trump näyttää rikkoneen verkkopalvelu Twitterin käyttäjäehtoja, mutta Twitterillä ei kuitenkaan ole verkkolehti Gizmodon mukaan aikomusta rangaista häntä.

Monet verkkopalvelu Twitterin käyttäjät ovat tulkinneet Trumpin viikonloppuna julkaiseman twiitin rikkoneen Twitterin omia sääntöjä. Trump julkaisi Twitterissä viestin, jossa tulkittiin olleen uhkaus Pohjois-Korealle.

– Kuulin juuri Pohjois-Korean ulkoministerin puhuvan Yhdistyneissä Kansakunnissa. Jos hänen puheensa toistaa Pienen Raketti Miehen ajatuksia, he eivät ole olemassa enää pitkään, Trump kirjoitti julkaisemassaan Twiitissä sunnuntaina.

Twitterin käyttöehdot kieltävät esimerkiksi uhkaukset ja väkivallan. Tämän vuoksi monet verkkopalvelun käyttäjät ovat raportoineen verkkopalvelulle Trumpista sääntörikkomuksen vuoksi.

Twiitti on osa Trumpin ja Pohjois-Korean hallitsijan Kim Jong-unin välistä sanasotaa. Pohjois-Korean edustajat ottivat twiitin sodanjulistuksena.

Twitter: sisäinen linjaus

Twitterillä ei kuitenkaan ole aikomusta rangaista tai kajota Trumpin Twitter-tiliin ilmeisen sääntörikkomuksen vuoksi.

Gizamodon kertoo, että Twitterin mukaan Trumpin twiitit ovat uutisarvon ylittäviä, mikä selittää, miksei hänen twiittaamistaan ole ole keskeytetty.

Twitter julkaisi aiheeseen liittyen useita twiittejä. Twiiteissä yhtiö kertoo arvioivansa kaikkia tilejä samojen sääntöjen perusteella ja ottavansa huomioon useita tekijöitä ratkaistessaan, rikkovatko twiitit sääntöjä vai eivät.

– Näiden seikkojen joukossa on "uutisarvoisuus" ja onko twiitin julkaisu yleisen edun mukaista. Tämä on pitkään ollut sisäinen käytäntömme ja päivitämme sen pian meidän julkisiin sääntöihin, Twitter kertoi yhdessä twiitissään.

2:31

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.