Twitter piilotti jälleen Trumpin viestin "loukkaavan käytöksen" takia – näin tviitissä luki

1:53
Trumpin riita Twitterin kanssa on kestänyt jo pitkään. Trump antoi edellisen Twitter-varoituksen jälkeen asetuksen sosiaalisen median yhtiöiden aseman heikentämiseksi.

Pikaviestiyhtiö Twitter on piilottanut taas Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin viestin palvelussaan.

Trump kirjoitti kiistanalaisessa viestissään, että "Washington D.C.:ssä ei tule koskaan olevaan 'autonomista aluetta', niin kauan kuin olen teidän presidenttinne. Jos he yrittävät, niin heitä tullaan kohtelemaan vakavalla voimalla!"

Twitter piilotti viestin palvelunsa sisällä niin, ettei sitä näe ilman sen erillistä avaamista. Perusteluiksi yhtiö kirjoitti, että tviitti rikkoi palvelun sääntöjä loukkaavalla tai uhkaavalla käytöksellään (abusive behavior).

Twitter ei poistanut viestiä täysin, koska sen mielestä tviitin olemassaololla voi olla yleistä kiinnostusta. Muille verkkosivuille upotettuna viesti saattaa näkyä ilman varoitustekstiä.

Rasismia vastaan mieltään Yhdysvaltain pääkaupungissa osoittaneet ihmiset julistivat alueen lähellä Valkoista taloa autonomiseksi alueeksi, Mustan Talon Autonomiseksi Vyöhykkeeksi.

Kyseessä on toinen kerta, kun Twitter on toiminut vastaavalla tavalla Trumpin tviitin kanssa. Trump kirjoitti viime kuussa, että "kun ryöstely alkaa, ampuminenkin alkaa", minkä Twitter tulkisti uhkaukseksi tappavan voiman käytöstä mellakoijia vastaan. Twitter ilmoitti uhkauksen olevan väkivallan ihannointia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja