Mainos

Trump vinoili Clintonin terveydestä: "Pystyisikö Hillary seisomaan täällä tunnin puhumassa?"

0:39

Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump vinoilee demokraattien ehdokas Hillary Clintonin terveydentilasta.

Trump sanoi uutistoimisto AP:n mukaan vaalitilaisuudessaan Cantonissa Ohiossa, että Clintonilta puuttuu turnauskestävyyttä. Trump epäili, ettei Clintonilla taida olla sisua presidenttikilvan johtamiseen. 

Trump huomautti yleisölle myös, että huone, jossa he ovat, on kuuma. Hän huudatti yleisöä kysymällä: Luuletteko, että Hillary kykenisi seisomaan täällä tunnin ja tekemään tätä?

– Ei en usko, en usko, hän vastasi itse.

Tähän asti Trump on pidättäytynyt kommentoimasta mitään Clintonin terveydestä. Clintonin sairastui keuhkokuumeeseen 11. syyskuuta World Trade Centerin muistotilaisuudessa New Yorkissa. Clintonin sairastuttua Trumpin kampanjan ilmoittama linja oli, että haluavat toimia tilanteessa kunnioittavasti, eivätkä kommentoi asiaa mitenkään.

Ohion Cantonissa pidetyssä tilaisuudessa Trump muistuttikin, että Clinton on paranemassa. Hän lisäsi haluavansa Clintonin takaisin kisaan mahdollisimman pian.

Tuoreimpien mittausten mukaan Trump johtaa kannatuskyselyssä niukasti avainosavaltioissa Ohiossa ja Floridassa. Asia käy ilmi CNN:n ja Orc-tutkimuslaitoksen kyselystä.

Trumpilla on Ohiossa nyt 46 prosentin ja Clintonilla 41 prosentin kannatus. Floridassa kannatusluvut ovat 47 ja 44.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.