Mainos

True Blood -tähti kuoli 39-vuotiaana – taustalla vuosien päihdehelvetti: ”Hän häpesi riippuvuuttaan”

Näyttelijä Nelsan Ellis kärsi vaikeasta riippuvuudesta, joka lopulta koitui hänen kohtalokseen. 

Yhdysvaltalaismediat uutisoivat näyttelijä Nelsan Ellisin kuolemasta lauantaina 8. heinäkuuta. Hän oli 39-vuotias. Tuolloin Ellisin manageri Emily Gerson Saines tiedotti, että näyttelijä menehtyi sydäninfarktin jälkeisiin komplikaatioihin.

Nyt Ellisin omaiset ovat julkaisseet Sainesin kautta uuden tiedotteen, joka paljastaa yksityiskohdat näyttelijän varhaisen kuoleman takaa. Omaisten mukaan Ellis kärsi vuosia päihderiippuvuudesta.

– Nelsan kärsi vuosikausia huume- ja alkoholiriippuvuudesta. Monien vieroitusyrityksien jälkeen Nelsan koitti päästä irti alkoholista yksin. Hänen isänsä mukaan viimeisen yrityksen aikana Nelsan sai verenmyrkytyksen, hänen munuaisensa lakkasivat toimimasta, maksa turposi, verenpaine kohosi ja hänen rakas sydämensä suistui raiteiltaan, tiedotteessa kerrotaan.

Ellis vietti neljä päivää sairaalassa ja menehtyi lopulta lauantaina 8. heinäkuuta.

– Nelsan häpesi riippuvuuttaan, eikä suostunut puhumaan siitä. Hänen perheensä uskoo, että hän haluaisi muiden voivan ottaa opiksi hänen elämästään, tiedotteessa lukee. 

Nelsan Ellis tuli urallaan parhaiten tutuksi HBO:n suositusta True Blood -sarjasta, jossa hän näytteli Lafayette Reynoldsia. Ellis tähditti urallaan myös lukuisia elokuvia, kuten The Butler, Get On Up sekä Piiat.

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.