Mainos

Erikoinen trendi Snapchatissä: Plastiikkakirurgi "snäppää" suoraan leikkauspöydältä tuhansien katsellessa

Miamilainen plastiikkakirurgi Michael Salzhauer, 43, on kasvattanut liikevaihtoaan liittymällä Snapchatiin.

Snapchatissa käyttäjänimellä TheRealDrMiami kirurgi snäppää videoita suorana leikkauksistaan. Kirurgi kerää päivittäin videoilleen noin 100 000 katselijaa.

Salzhauerin mukaan hän "snäppää", koska ihmiset haluavat nähdä, mitä kirurgin pöydällä oikein tapahtuu.

Kirurgin Instagram-tili poistettiin jo muutamia kuukausia sitten. Tilille oli ehtinyt kertyä lähes 90 000 seuraajaa. Tuolloin miehen 15-vuotias tytär esitteli isälleen Snapchatin. Jo ensimmäisen päivän aikana mies keräsi 2000 katselijaa.

– En tiennyt, oliko se paljon vai vähän, joten kysyin tyttäreltäni. Hän sanoi, että se on paljon, Salzhauer kertoi Buzzfeedille.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kirurgin Instagram-tilikin on taas pystyssä ja seuraajia on kertynyt yli 420 000. Instagram-tilillään Salzhauer julkaisee kuvia potilaidensa lopputuloksista – tai oikeastaan Salzhauerin palkkaamat kaksi somepäivityksistä vastaavaa alaista. Somepäivittäjät kuvaavat myös Snapchat-videot sekä vastaavat sometileillä julkaistuihin kysymyksiin. Kirurgi uskoo herättävänsä luottamusta julkaisemalla todellisia ennen ja jälkeen -kuvia potilaistaan.

Salzhaeur tekee päivittäin erilaisia plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, kuten rasvaimuja ja takapuolen kohotuksia. Sitten Snapchatiin liittymisen, miehen asiakaskunta on kasvanut jopa viisinkertaiseksi. Selvästi kirurgin työn läpinäkyvyys herättää asiakkaissa luottamusta.

– Tämä asettaa työni perspektiiviin: siihen on helpompi samaistua, ihmiset näkevät mitä leikkauksessa oikeasti tapahtuu ja täten toimenpiteet tulevat tutummiksi.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

 

Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.