Treffikumppani järkyttyy maajussi-Mustafan mustasukkaisuudesta – keskustelu tulistuu: "Siis helvetti"

2:56
Katso kaksikon keskustelu kokonaisuudessaan!

Maajussi-Mustafa keskustelee morsianehdokkaansa kanssa mustasukkaisuudesta. 

Uudessa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa tavataan neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun ihmistä, jotka etsivät rinnalleen rakkautta. Sarjan yhdeksännessä jaksossa torstaina 22. huhtikuuta farmiviikkojen treffejä jatketaan ja luvassa on vauhtia ja jäätävää menoa.

Kolmas treffipäivä vie maajusseja ja leidejä vauhdikkaista aktiviteeteista syvällisiin keskusteluihin. Mustafan illallisella keskustelu Sannan kanssa kääntyy mustasukkaisuuteen. Morsianehdokasta on jäänyt mietityttämään Mustafan aikaisempi kommentti aiheesta. 

– Siinä vaiheessa, kun sinulla on suhde ja luottamus, silloin ei vehdata muiden miesten tai naisten kanssa. Mulla on paljon ystäviä ja annan pisteet mun ex-miehelle, että hän antoi minun ihan rauhassa tavata ja hengata niiden miesten kanssa, koska minuun voi luottaa, Sanna kuvailee miehelle. 

Mustafa ei täysin ymmärrä naisen pointtia. Hän kertoo esimerkin, että ulkomaille viiden miehen kanssa matkustava kumppani voi joutua vaikka huumatuksi ja raiskatuksi. 

 – Siis helvetti. Pitäiskö sinun olla mustasukkainen minusta, että joku huumaa minut ja raiskaa? Ei! Sanna tulistuu. 

Maajussin mukaan joukossa voi aina olla yksi "idiootti". Myöhemmin Sanna kertaa illan keskustelua kameralle. 

– Kävi ilmi, että jos olisin hänen vaimonsa, hän ei haluaisi, että olisin suunnilleen tekemisissä muiden miesten kanssa. Se oli aika ratkaiseva tekijä, Sanna miettii. 

Katso ylhäällä olevalta videolta kaksikon kiivas keskustelu! 

Viime jaksossa Mustafa kertoi olevansa vai yhdestä asiasta huolissaan toisen morsianehdokkaansa suhteen: 

1:21

Maajussille morsian maailmalla -jakso ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaisinOhjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja