Travis Kelce ja Julia Roberts naureskelivat yhdessä Taylor Swiftin keikalla – näyttelijä on tosifani

Artisti Taylor Swift konsertoi äskettäin Dublinissa. Paikalla oli tuttuun tapaan hänen poikaystävänsä urheilija Travis Kelce ja näyttelijä Julia Roberts.

Kansas City Chiefsin tähtipelaaja Travis Kelce, 34, on nähty tänä vuonna useaan otteeseen tyttöystävänsä artisti Taylor Swiftin, 34, keikalla Eras-kiertueella. Kelce oli paikalla muun muassa 30. kesäkuuta Dublinissa, Irlannissa, ja törmäsi siellä suuren Swift-faniin näyttelijä Julia Robertsiin, 56. 

Kaksikko nähtiin jutustelemassa ja naureskelemassa VIP-teltassa Aviva Stadiumilla.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paikalla oli myös muita julkimoita, kuten rocklaulaja Stevie Nicks, 76, ja Florence Hunt, 17, joka esittää Hyacinthia suositussa Bridgerton-sarjassa.

Tämä on yhdeksäs Eras-kiertueen keikka, johon Kelce osallistui. Hän lensi Irlantiin osallistuttuaan joukkuetoverinsa Clyde Edwards-Helairen ja JoJo O'Connerin häihin Calabasasissa, Kaliforniassa, 29. kesäkuuta.

Viime viikolla Kelce osallistui kaikkiin kolmeen kumppaninsa konserttiin Lontoon Wembley-stadionilla, ja viimeisessä konsertissa Kelce hyppäsi yllättäen lavalle ja kantoi tyttöystävänsä sylissään lavan yli.

Myös Roberts on nähnyt Swiftin esiintyvän livenä aiemmin ja liittynyt Swiftin seuraan lavalle. Näyttelijä osallistui hänen ensimmäiseen Eras-kiertueen keikkaansa Chicagossa kesäkuussa, ja vuonna 2015 Swift kutsui Robertsin kanssaan lavalle konsertissaan Santa Clarassa, Kaliforniassa.

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat